SARUHANLI - 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü kapsamında ilimizde faaliyet gösteren kadın dernekleri başkanları Vali Yaşar Karadeniz’e ziyarette bulundu.

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürü İlknur Yüksel, İl Jandarma Komutanlığı Aile ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Kısım Amiri Gönül Çelik, İl Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Büro Amiri Didem Sancaktar, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Manisa İl Temsilcisi Ümit Atman, 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Ayşen Uçar, 29 Ekim Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Sekreteri Emel Yenigelen, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Sevgi Şanlı, Manisa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilek Samanlı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Huriye Yılmaz Uslu ve Manisa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Tuba Yılmaz’dan oluşan heyet Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti.

Vali Karadeniz, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü kapsamında ziyarette bulunan kadın dernekleri başkanlarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kadın Dernekleriyle Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı Yapıldı

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü kapsamında ilimizde faaliyet gösteren kadın dernekleri başkanlarının Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etmesinin ardından kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin bir toplantı gerçekleştirildi.

Vali Yaşar Karadeniz, başkanlığında Valilik Brifing Salonunda yapılan toplantıya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Feridun Gülgeç ve ilimizde faaliyet gösteren kadın derneklerinin başkanları katıldı.

Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Vali Karadeniz, kadının toplum içindeki saygınlığı, itibarı ve etkinliğinin, gelişmişliğin ve medeniyetin bir göstergesi olduğunu ifade etti. Ülkemizde kadın-erkek eşitliğinin sağlanması ve kadın haklarının güçlendirilmesi konusunda önemli yasal düzenlemeler yapıldığını da belirten Vali Karadeniz, yasal düzenlemelerin yanı sıra çok boyutlu bir toplumsal sorun olan kadına yönelik şiddeti ortadan kaldırmanın ancak toplumun her kesiminin ortak ve kararlı mücadelesiyle mümkün olduğunu söyledi.

Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında ilimizde yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantı, fikir alışverişinde bulunulması ile sona erdi.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 25.11.2021 15:03:00 0

Tarih: 25.11.2021 15:03

Haberi Sesli Oku