Anahtar Kelimeler: Hizmet Birimlerine Bayram Ziyareti

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Burak Aslay, Ramazan Bayramı süresince görev başında olan Basın Yayın ve Halkla İlişler Dairesi, Ulaşım Dairesi ve Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret ederek, nöbetçi ekiplerin bayramını kutladı. Manisalıların huzuru ve mutluluğu için özveriyle çalışan belediye personeline teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aslay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de iyi dileklerini iletti.

Ramazan Bayramı tatilinin yaşandığı 23-26 Mayıs tarihleri arasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması ve temel belediyecilik hizmetlerinin aksamaması için Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde ilgili birimler bu süreçte de görevlerinin başında bulunuyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Burak Aslay, Ramazan Bayramı’nın 2. gününde görev başında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi, Ulaşım Dairesi, Kent Estetiği Dairesi ve İtfaiye Daire Başkanlığı’nda nöbetçi ekipleri ziyaret etti. İlk olarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret eden Aslay’ı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Cihad Taysi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Gökhan Kiriş ve basın birimi çalışanları karşıladı. Görevli personellere, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Aslay, Ramazan Bayramlarını da kutladı.

Görev Başındaki Personellere Teşekkür Etti

Aslay, daha sonra ise, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret etti. Aslay’ı burada Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Özgür Temiz, Toplu Taşıma Şube Müdürü Evren Yıldız ve daire başkanlığında görev yapan personeller karşıladı. Ramazan Bayramı tatilinin yaşandığı süreçte de, temel belediyecilik hizmetlerinin aksamaması için Büyükşehir Belediyesi’nde ilgili birimlerin görevlerinin başında olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Burak Aslay, “Sayın başkanımızın hepinize çok selamı var, bayramınızı kutluyor. Manisa halkımız adına görevi başında olan siz personellerimize ben de çok teşekkür ediyorum. Hepinizden, Allah razı olsun” dedi.

“Amacımız Manisalı vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak”

         Aslay, Ulaşım Daire Başkanlığı’nın ardından Kent Estetiği Dairesi Başkanlığında görev yapan personellerle İtfaiye Dairesi’nin Hizmet Binasında buluştu. Aslay’ı, Park ve Bahçeler Şube Müdürü Hakan Gaşi, Sera ve Fidancılık Şube Müdürü Arzu Yetişen ile daire başkanlığında görev yapan personeller karşıladı. Gece vardiyası öncesi çalışanlarla buluşan Aslay, “Tek amacımız vatandaşımızın hizmetlerden en iyi şekilde faydalanması. Bu anlamda bizler de, sizler de mesai mefhumu olmadan çalışıyoruz. Bu süreçte görev başındaki tüm çalışanlarımızdan Allah razı olsun. Sizler Manisa’mızın daha huzurlu, daha güzel ve temiz kalmasını sağlıyorsunuz. Bu vesileyle, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün sizlere selamlarını iletiyor, bayramınızı da kutluyorum” dedi. Aslay, İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan personellerin de bayramını kutladı. Aslay, İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal ve itfaiye personelleriyle hatıra fotoğrafı çektirerek programına son verdi.



Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

Evinde ölen kadının cesedini poşete sarıp 10 gün sakladı

Uyuşturucu için para isteyen oğlunu, çıkan tartışmada öldürdü

Sokak ortasında kanlı hesaplaşma! 1 ölü, 1 yaralı

Oto boyacısı, müşterisini bıçaklayarak öldürdü! Sebebi incir çekirdeğini doldurmaz

Annesini öldürüp karakola gitti

Eşini öldürdükten sonra intihar etti: Öldürülen kadının son sözleri "Kurtarın bizi" oldu

Kan donduran cinayet! 14 yaşındaki kızının gözü önünde eşini öldürdü

Diş hekimi evinde ölü bulunmuştu... Eşi ve 2 kişi gözaltına alındı

71 yaşındaki eşini öldürdü! Katil kocadan kan donduran ifade!

Saman balyalarının altında kalan yaşlı adam hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 26.05.2020 06:13:00 0

Tarih: 26.05.2020 06:13

Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri