Anahtar Kelimeler: Halitpaşa’ Sıcak Asfalt Tamamlandı

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesi Halitpaşa Mahallesi’nin giriş yolundaki sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı ve bölge halkının kullanımına sundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Serdar Özgedik, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi Bayram Gür Demir, Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış ile birlikte, Halitpaşa’da tamamlanan sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını inceledi. Ekiplerin özveriyle çalıştığını belirten Öztozlu, yenilenen yolun hayırlı olmasını diledi.

Muhtar Karakayış, “Hizmetin Fazlası Var Eksiği Yok”

Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, “Vatandaşlarımızın oldukça yoğun olarak kullandığı bir yol burası. Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 2014 yılında büyükşehir olduktan sonra Cengiz Başkanla çalışmaya başladık. O günden bu güne sağolsunlar, Halitpaşa’da hizmetin fazlası var eksiği yok. 3 kilometrelik sıcak asfalt, 5 bin metrekare kilit parke taşı döşemesi yapıldı. Su depolarımızın bakımı yapıldı. Ne hizmet istiyorsak, ilgili birim amirlerimiz olumlu dönüşler sağlıyor. Teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Saruhanlı Belediyesi Meclis Üyesi Bayram Gür Demir, “Halitpaşa Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Yolumuz, çok güzel oldu. Cengiz Başkan’dan Allah razı olsun. Çalışmalarında başarılar diliyorum”.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, “Manisa ilinde olduğu gibi Saruhanlı genelinde de yolların nakış gibi işlendiği halkımızca görülmektedir. Halitpaşa Mahallemizin yaklaşık 2 kilometrelik giriş yolu da oldukça güzel oldu. Yol medeniyettir. Yapılan bu çalışmalar halkımıza hayırlı olsun” dedi. 



Saruhanlı’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. Yılı Törenle Anıldı

Salihli’de Motosiklet Kazası: 70 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti

Saruhanlı'da kız futbol takımı kuruldu

Saruhanlı'da soğuk hava bağlara zarar verdi

Kemal Önal Sokak Modern Görünümüne Kavuştu

Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 26.11.2020 11:54:00 0
Tarih: 26.11.2020 11:54 Güncelleme: 26.11.2020 11:54
Haberi Sesli Oku