SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesinde muhtarlık binasına ‘MASKİ Pratik’ cihazı montajı gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Hakkı Sönme, yapılan hizmet için teşekkür ederek vatandaşın cihazdan çok memnun olduğunu belirtti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaygınlaştırdığı 'MASKİ Pratik' cihazlarını vatandaşın daha kolay ulaşabilmesini sağlamak için mahallelerdeki muhtarlık binalarına montajını yapmaya devamediyor. Bu kapsamda Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Mahallesinde muhtarlık binasına da MASKİ Pratik montajı yapıldı. Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu da Mahalle Muhtarı Hakkı Sönme’yi ziyaretederek cihazın hayırlı olmasını diledi. Cihaz sayesinde mahalle sakinleri 7/24 avans bakiyelerini yükleme fırsatına sahip oldu. Ayrıca vatandaşlar, 'pratik.manisasu.gov.tr' adresine girerek  kredi kartları ile almış oldukları suyu cihazı kullanarak kartlarınatanımlatabilecekler.

“Bizim için çok iyi oldu”

Mahalle Muhtarı Hakkı Sönme de, yapılan cihaz montajından çok memnun olduğunu belirterek, “Hacırahmanlı belde durumundan mahalleye dönüşen büyük yerleşim yerlerinden biri. Yapılan hizmet bizim için çok iyi oldu. Emeği geçenherkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 



Karısını başından vurup kaza süsü vermişti, internette silah aradığı ortaya çıktı

İZBETON kooperatif davasında tutuklu sanık kalmadı

Emniyet şeridindeki kamyona çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti

Salihli’de 2026 yılı yatırımları masaya yatırıldı

Somaspor'dan kadroya 3 takviye

Öğrencilerden enerji tasarrufu sağlayan sistem

Şüpheli araçtan 50 gram esrar çıktı

Manisa'da 7 ayrı suçtan aranan firari kıskıvrak yakalandı

CHP'Lİ BAKIRLIOĞLU'NDAN TARIM SİGORTASI TEPKİSİ

Yakınları şüphelerinde haklı çıktı, yaşlı adam ölü bulundu

Manisa'nın ilk Emekli Kafe'si 7 Ocak'ta açılıyor

Evinin balkonunda ölü bulundu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Baba ile oğlu aynı kaderi paylaştı

Boşandığı karısının dayısını öldürdü

Tırın çarptığı mopette bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Ayşegül Akın: “Sigorta Bir Formalite Değil, Hayati Bir Güvencedir”

Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Başkan Öküzcüoğlu yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi

Dezavantajı gruplara devlet güvencesi

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 7.05.2020 15:13:00 1795 0
Tarih: 07.05.2020 15:13 Güncelleme: 07.05.2020 15:13
Haberi Sesli Oku