Anahtar Kelimeler: Gümülcelilerin zift çilesi

SARUHANLI/GÜMÜLCELİ - Saruhanlı´nın Koldere ile Gümülceli Mahallerini bir birine bağlayan 4 kilometrelik ara yolda bir süre önce yapılan asfalt çalışmasının ardından hava sıcaklığının artması sonucu yola dökülen zift eridi.

Araçlarıyla yoldan geçen mahalle sakinleri araçlarının ziftle kirlenmesine isyan ettirdi. Ziftten dolayı araçların kaydığı, vatandaşların yürümediği ve çocukların evlerine hapsolduğu mahalle sakinleri asfalt eylemi yaparak Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e çağrıda bulundu.

Koldere ve Gümülceli Mahallerini bir birine bağlayan ara yola geçtiğimiz yerel seçimlerde, seçim yatırımı olarak atılan asfaltın sıcaklardan dolayı atması ve talep etmelerine rağmen yetkili belediye tarafından bir türlü asfaltlanmaması mahalleliyi sokağa döktü. Genci yaşlısı sokağa dökülen Gümülceli Mahalle sakinleri, yetkili belediye tarafından asfalt hizmetinin yapılarak, çektikleri çilenin sona ermesini istedi. 

-ÇOCUKLARDA DERTLİ-

Manisa´da yaz sıcaklarının gelmesinin üzerinden kısa bir süre sonra zift bataklığına dönen yol, Gümülceli Mahalle sakinlerinin yaşam koşullarını felç etti. Araçların tekerlerinin kaydığı yolda sürücülerin yanı sıra, vatandaşlar da yürümekte zorlandığı görüldü. Aileler asfalt konusunda dert yanarken, en büyük sıkıntıyı ise çocuklar çekiyor. Ziftten dolayı aileleri tarafından dışarı salınmayan oynama çağındaki çocuklar, tüm gün evde oturmak zorunda kalıyor. Dışarı çıktıkları vakit ise üstlerini kirlettikleri gerekçesi ile ailelerinden azar işiten çocukların içler acısı hali yürek burkuyor. 

-MAHALLE SAKİNLERİ SİTEMLİ-

Mahalle sakinlerinden Osman Demirci, ?Bu yol Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından seçim zamanı el acele yapıldı. Manisa´da havalar ısınalı neredeyse bir hafta olmadı. Bir hafta içerisinde asfalt şeker gibi eridi. Neredeyse ziftin içerisinde yüzüyoruz. Araçlarımız kirleniyor, sokaklarda yürümekte zorlanıyoruz. Çocuklarımızı bile dışarı salmıyoruz. Biran önce Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkililerin bu durumu görerek, yeniden asfalt atması gerekir. Aksi takdirde bu yaz bitene kadar burada perişan olacağız? dedi. Bir diğer mahalle sakini Aydın Tarım ise, ?Talep edilmesine rağmen hizmet yapılmamasına anlam veremiyoruz. Neyi bekliyorlar. Bizlerde insanız. Biz insan olarak yolumuzun düzelmesini istiyoruz? şeklinde sitem etti.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 4.06.2016 10:40:10 959 0

Tarih: 04.06.2016 10:40

Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri