SARUHANLI - Radyo Pause’ta Mustafa Karslıoğlu’nun ‘Çok Canlı Show’ programına konuk olan ünlü sanatçı,  hem parçalarına eşlik etti hem de yeni çıkacak slow parçası için de tarih verdi. Aşk hayatının güzel gittiğini belirten Kırgız, hakkında çıkan haberlerle ilgili de Çarşamba günü canlı yayında her şeyi açıklayacağını söyledi.

Kırgız, “Şu an herkes konuşuyor ama son sözü tabii ki de ben söyleyeceğim. Çarşamba günü canlı yayın yaparak tüm kamuoyuna her şeyi detaylı bir şekilde açıklayıp bu konuya sonsuza dek nokta koyacağım.  Tabi ki beni seven kadar sevmeyen de illaki olacaktır. Benim tek kızdığım nokta tek taraflı dinleyip tek taraflı yargısız infaz yapılması. Hakaret eden herkes avukatıma yollanıyor bu arada. İnsanlar zaten diyor ki biz hakaret ediyoruz sosyal medyada bu kızın zaten gıkı çıkmıyor. Sessiz kalıyor. Yanlış anlamayın tatlım son sözü her zaman Gökçe Kırgız söyler.

Açıklamalarına devam eden Kırgız, “Ne yazık ki bir haftadır hakkımda çıkan haberler hoş değil. Her insan gibi bende çok üzgünüm. Bir kere bende bir anne babanın evladıyım. Her şeyden önce bir ailem olduğunu herkes unuttu. Bir kız çocuğu olduğumu herkes unuttu. Sahipsiz değilim. Beni sahipsiz zannettiler. O yüzden ağızlarına aldıkları kelimeler asla affedilir değil. Kimseyi suçlamıyorum. Sadece tek bir kızdığım nokta var. Ben 15 yıldır bu camiadayım. Son 5 senemi profesyonel bir ekiple yürütüyorum. Ben tek bir şarkıyla var olmadım. Bana hakaret eden insanlara söylüyorum siz Gökçe Kırgız’ı asla ve asla yıkamazsınız. Gerekli tüm yasal ve hukuksal konuşmaları perşembe günü canlı yayında açıklayacağım. Her şeyi baştan sona anlatacağım. Tek istediğim lütfen yargısız infaz yapmayın. Ben daha açıklama yapmadım. Tek üzüldüğüm nokta ben açıklama yapmadan taraf tutuluyor. Herkes işine gücüne baksın. Ben işimin başımdayım.

Pişmanlar Ülkesi’nin nasıl ortaya çıktığını anlatan Kırgız, “Mızrak ortalığı kasıp kavurdu. 8 milyonu geçti. Mızrağın hareketli versiyonunu yapmamız lazım dedim. Pandemi öncesi Murat Güneş şarkıyı bana dinletti. Dedim ki gol. Murat şarkıyı yaptı. Pandemi gelmeden önce hemen çıkalım dedim. Bana kalsa nisan gibi çıkacaktık. Planlamız buydu. Şarkı aranjeye gitti. Biz evlerde kaldık pandemi nedeniyle. Evde kalırken benden bir MasterChef çıktı. Hünkar Beğendi yaptım inanmadım kendime. Lahmacunlar yaptım. Ben yetenekliymişim benim haberim yokmuş. Pandeminin ilk aylarında mutfaktaydım. Bütün yemekleri yaptım. Sen artık çık bakalım mutfaktan dediler. Pandemi döneminde dijital toplantılar yaparak bu şarkı için günlerce çalıştık ve ‘Pişmanlar Ülkesi’ni tamamladık” dedi.

Ebru Gündeş’le ile ilgili gelen soruya açıklama yapan başarılı şarkıcı Kırgız, “Ebru Gündeş gibi büyük bir sese benzetilmek benim için gurur verici. Kimileri taklit diyor. Ona özeniyor diyor. Keşke herkes ona özense.Keşke Ebru Gündeş gibi herkesin sesi olsa. Allah bana böyle bir lütufta bulunmuş. Ben kendisini çok seviyorum. Asla taklit etmiyorum.”

‘Son Rötuş’ şarkısı ile ilgili olarak gelen soruyu ise Kırgız, “Benim için dönüm noktasıdır. Beni ben yapan projeydi. Kaderimin çizildiği noktaydı” şeklinde cevapladı.

Aşk hayatıyla ilgili olarak “Güzel giden bir ilişkim var kendisi de sanatçı zaten.” diyen Kırgız Tan’la düet yapmayı çok istediğini söyledi. “Henüz düet fırsatımız olmadı ama Tan, Türkiye’deki en iyi gırtlağa sahip erkek solistlerden biri” dedi.



Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü olarak bulundu

3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Magazin 8.09.2020 00:15:00 9044 0

Tarih: 08.09.2020 00:15

Haberi Sesli Oku