SARUHANLI - Saruhanlı'da meydana gelen ve Ege ile Marmara'da hissedilen 5.5'lik depremin ardından uyarılarda bulunan deprem uzmanı Şükrü Ersoy, vatandaşlara evlere girmeme uyarısında bulundu. Ersoy, "İnsanların bir süre sokakta olmasının faydası var" dedi.

Saruhanlı ilçesinde şiddetli bir deprem meydana geldi. AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 10.21'de meydana gelen depremin büyüklüğü 5,5 olarak kaydedildi. Deprem uzmanıŞükrü Ersoy depremin akabinde katıldığı canlı yayında vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Ersoy, evlere girmenin riskli olabileceğini belirtti.

Manisa'da meydana gelen; İzmir, İstanbul, Aydın, Bursa'da da hissedilen depremle ilgili olarak deprem uzmanı Şükrü Ersoy, "5,5'lik deprem geniş bir alanda hissedilmişti. Bir hasar ortaya getirmiş olabilir, bilgiler çok taze. 5'i geçen depremden sonra kaygı duyuyoruz. Bölgede çok sayıda fay var. Tüm yerleşim yeri bunu hisseder. Batı Anadolu çok sayıda depremleri olan 6,5-7'lik depremler verebilen faylarla dolu. Bunlara ilişkin depremler meydana geliyor." açıklamasında bulundu.

"EVLERE GİRMEYİN" UYARISI

Ersoy ayrıca "İnsanların bir süre sokakta olmasının faydası var. Yetkilerinin açıklamalarını dinlemekte fayda var. Hasarlı evleri uzmanlara göstermeden girmemeliler" uyarısında bulundu.

Ege'deki depremin ardından uzman isim canlı yayında uyardı: Evlere girmeyin



Bahis depremi!

Motosikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Trafik kazası kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Kediyi poşete koyup çöpe attılar

Eğitim Bir-Sen'den Manisa’da Genişletilmiş İl Divan Toplantısı

Salihli’de 630 uyuşturucu hapla yakalanan şüpheli tutuklandı

2 aranan şahıs operasyonla yakalandı

Deprem anı gerçekçi bir ortamda canlandırıldı

Yıldız Asyalı kimdir? Yıldız Asyalı kaç yaşında, nereli, eşi kim?

SON DEPREMLER! 9 Aralık deprem mi oldu, deprem ne zaman, kaç büyüklüğünde oldu?

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Boşanma duruşmasından çıktı, eşini sırtından bıçakladı

Bıçaklı kavga kanlı bitti: 1 ölü 1 ağır yaralı

Bülent Arınç'tan Başkan Durbay'a yoğun bakımda ziyaret

Başkan Durbay'ın tedavisi bilinci açık olarak devam ediyor

CHP Lideri Özgür Özel, Memleketi Manisa İçin Koştu: ÇYDD Manisa Maratonda Türkiye Zirvesine Çıktı

Manisa Baro Başkanı Yeşil’den Başkan Durbay Açıklaması

Manisa FK - Vanspor FK maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 2 - Vanspor FK: 1

Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor ilk galibiyetini deplasmanda aldı

Yoldan çıkan otomobil takla attı; 2 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 26.06.2020 11:27:00 2204 0
Tarih: 26.06.2020 11:27 Güncelleme: 26.06.2020 11:27
Haberi Sesli Oku