SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız, Türkiye Basketbol Liginin ikinci devre hazırlıklarını Baş Antrenörümüz Ceyhun Cabadak yönetiminde gerçekleşen antrenmanla sürdürdü. Ligin ilk devresini 23 puanla 8. sırada tamamlayan takımımızda yeni transfer Arda Korkmaz da takımla birlikte çalışmaya başladı.

Antrenman sonrasında ikinci devre öncesi görüşlerini paylaşan Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, “Kısa bir aranın ardından ikinci devre hazırlıklarına başladık. Samsun maçında İnanç Mert Hotamış’ın çapraz bağları koptu. Oyuncumuz sezonu kapattı. O pozisyon için bir oyuncu arayışımız var. İlk devre kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. 1-2 galibiyet fazla almış olsaydınız bambaşka bir yerdeydiniz. Bir galibiyet eksik almış olsaydınız play-off potasının dışındaydınız. Dolayısıyla ikinci devrede de aynı tarz bir rekabeti bekliyoruz” dedi.

 “Hata yapmamalı, maç kaybetmemeliyiz”

Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, “Hazır ve sert bir şekilde devreye girmeliyiz. Daha az hata yapmak zorundayız, daha az maç kaybetmek zorundayız. Hedeflediğimiz play-off doğrultusunda iyi bir sıralama ile ligi bitirmemiz gerekiyor. Tüm amacımız bu. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Daha iyi bir ikinci yarı geçirmek için çok çalışıyoruz”

Takım kaptanı Recep Doğrusöz, ise ikinci yarıya yönelik “İlk yarıyı özellikle covid-19 vakasına yakalanmadan bitirdiğimiz için çok sevinçliyiz. İlk devrenin ortasından itibaren istediğimiz oyunu sahaya daha çok yansıtmaya başladık. Şanssızlıklar da yaşadık, bu da sonuçlara olumlu yansıyamadı. İkinci devrede şansın da yanımızda olması ile beraber, çok daha iyi bir ikinci yarı geçireceğimizi düşünüyoruz. Ligin favorisi yok, herkesin herkesi yenebileceği bir ligde oynuyoruz. Mümkün olduğu kadar çok galibiyet alıp,  elimizden geldiğince çok çalışıp ikinci yarıyı iyi geçirmek istiyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

“İkinci devrede iyi bir takım olduğumuzu göstereceğiz”

Takımın Amerikalı oyuncusu Marcus Hall, “İlk devrede galibiyete yakın olduğumuz maçları kaybettik. Amacımız ikinci devrede nasıl bir takım olduğumuzu göstermek ve daha iyi bir oyun sergilemektir. Sadece play-off değil, takım kaptanımız ve tüm takımın amacı bu takımı şampiyon yapmaktır. Onun için bence biz bu ligdeki en iyi 3-4 takımdan biriyiz. Çok çalışıp, en iyi mücadeleyi vereceğiz” dedi.

“Bu camiada bulunmaktan dolayı çok mutluyum”

Takımın yeni transferi Arda Korkmaz, “Manisa Büyükşehir Belediyespor camiasına katılmaktan dolayı çok mutluyum. Gerçekten burada aile ortamı var. Takımdaki abilerim de destek verdi. İkinci devrede hedeflerimiz büyük. Hedefimiz play-off’tan Süper Lig’e çıkmaktır” şeklinde konuştu.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 22.01.2021 09:41:00 0

Tarih: 22.01.2021 09:41

Haberi Sesli Oku