Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, demokrasilerde bütün rollerin sandıkta dağıtıldığını belirterek, kimin Başbakan, kimin Ana muhalefet partisi lideri, kimin muhalefet partisi lideri olacağına sadece halkın karar verebileceğini ifade etti.

Milletvekili Özdağ, Saruhanlı Belediye Başkanı ve Ak Parti adayı Hüseyin Yaralı’nın seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla geldiği Saruhanlı’nın Hacırahmanlı beldesinde bir konuşma yaptı.

Hacırahmanlı beldesini çok yakından tanıdığını, öğrencilik yıllarında Hacırahmanlıspor’da forma giydiğini dile getiren Özdağ, bu manada bu beldenin kendisi için ayrı bir önem taşıdığını kaydetti.

Ak Parti iktidarı olarak memlekete hizmet etmeye çalıştıklarını bir yandan da dış güçler ve içerideki taşeronlarla uğraştıklarını dile getiren Özdağ, şöyle konuştu:

“Darbeleri ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu olarak eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i dinlemeye gittiğimizde, bir milletvekili kendisine, ‘Sayın Cumhurbaşkanı siz 6 defa gittiniz, 7 defa geldiniz. Neden böyle oldu’ diye bir soru sordu. Demirel ise ‘Korktum, korktum’ diyerek şöyle cevap verdi; ‘Ben Başbakan olduğumda Giresun’da ilk mitingimi yaparken bir asker yanıma gelip, Adnan Menderes’in idama giderken çekilmiş bir fotoğrafını göstererek, (Ya dediğimizi, yaparsın, ya da akıbet seni böyle bekler) dedi.’

Siyasetçileri hep korkuttular. Bu memlekette ‘Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ yazıyor meclisimizde. Ancak hiç te öyle olmadı, siz oy verdiniz, bizi parlamentoya gönderdiniz, bir hükümet seçildi ama ya sermayedarlar ya medya patronları ya da cuntacılar hükümet oldular, iktidarlara ortak oldular. Muktedir iktidarlar çıkmadı, zaman zaman çıksa da onlara da darbeler yaptılar.”

Demokrasilerde bütün rollerin sandıkta dağıtıldığını, kimin Başbakan, kimin Ana muhalefet partisi lideri, kimin muhalefet partisi lideri olacağına sadece halk karar verebileceğini belirten Özdağ, şöyle devam etti;

“Bu ülkede kimin iktidar olacağına ne asker, ne medya patronu ne de sermayedarlar karar verir. Buna halk karar verir. O nedenle milletin iradesini sandığa, sandığın iradesini meclise, meclisin iradesini hükümete, hükümetin iradesini de muktedir bir iktidara teslim etmek gerekir.”

Özdağ, konuşmasının sonunda Ak Parti’nin Saruhanlı adayı Hüseyin Yaralı’nın dürüst ve çalışkan biri olduğunu belirterek, yerel seçimlerde vatandaşların Yaralı’ya oy vermeleri istedi.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 24.03.2014 16:35:19 309 0

Tarih: 24.03.2014 16:35

Haberi Sesli Oku