DEMİRCİ - MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’ı, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ziyaret etti. Ziyarette, Demirci merkezde 95 milyon TL yatırım bedeliyle devam eden 165 kilometrelik altyapı çalışması ile atıksu arıtma tesisi yatırımı görüşüldü.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk’u makamında ağırladı. Selçuk’a ziyaretinde, Ak Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nurullah Ertaş ile MHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hayati İmrenlerli eşlik etti. Ziyarette, Demirci’de devam eden yatırımlar görüşüldü.

“İlçemize Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün tarafından büyük yatırımlar yapılıyor”

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, “İlçemize Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün tarafından büyük yatırımlar yapılıyor. İlçe merkezimizin içme suyu ve kanalizasyon hattı tamamen yenileniyor. Ayrıca ilçe merkezimize bir de atıksu arıtma tesisi kazandırılıyor. Bundan önce de gerek ilçe merkezimiz gerekse de kırsal mahallelerimizde de birçok önemli yatırım yapıldı. Bugün de değerli MASKİ Genel Müdürümüz Sayın Burak Aslay ile birlikte ilçemizde devam eden çalışmaları değerlendirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

Demirci’de 95 milyon TL’lik altyapı ve atıksu arıtma tesisi yatırımı devam ediyor

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay da, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk’a nazik ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, “Güncel hizmetlerimiz arasında yer alan Demirci tarihinin en büyük altyapı yatırımına devam ediyoruz. İlçe merkezinde 85 kilometre içme suyu ve 80 kilometre kanalizasyon hattındaki yenileme çalışmamız tüm hızıyla sürüyor. Daha temiz bir Manisa için atıksu arıtma tesisi yatırımlarına büyük önem veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde Demirci’ye de atıksu arıtma tesisi kazandırıyoruz. 95 milyon TL’lik dev yatırım kapsamında Demircimize 4 adet de içme suyu deposu inşa edeceğiz. Sayın Selami Selçuk Başkanım ve kıymetli Meclis Üyelerimiz ile birlikte devam eden çalışmalar hakkında görüştük ve istişarelerde bulunduk” dedi. Aslay, ayrıca, 101 ve 154 Mahalle Projesi kapsamında Demirci’deki 11 kırsal mahallenin alt ve üstyapısını baştan aşağıya yenilediklerini de söyleyerek, içme suyu depolarının bakım-onarımından yeni sondajlara, dere ıslahlarından temizliklerine kadar Demirci’ye birçok önemli yatırım yaptıklarını belirtti.



Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 11.01.2023 11:57:00 647 0

Tarih: 11.01.2023 11:57

Haberi Sesli Oku