Anahtar Kelimeler: Çözüm Proje Kadro Partisiyiz

MANİSA - Hüseyin Baş: Türkiye çok karanlık bir süreçten geçiyor. Yaşanan bu problemli süreci çözebilecek proje ve kadrolara sahibiz.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş partisinin Ankara il teşkilatının genişletilmiş divan toplantısına katıldı.

Parti faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda konuşan Hüseyin Baş, “Türkiye'nin çok karanlık ve sıkışık günlerden geçtiğini hepimiz biliyoruz, yaşıyoruz. Dolayısıyla şu anda Türkiye'deki bu problemli süreci çözebilecek bir tek kadro var, o da Bağımsız Türkiye Partisi kadrolarıdır. Bizim dışımızdaki hiçbir yapı, organizasyon Türkiye'deki bu sorunları çözebilecek bir noktada değil. Çünkü BTP'nin ekonomiye dair bir modeli var, bu dünyada eşi benzeri olmayan bir model.  BTP'nin sosyal hayata ilişkin bir modeli var, BTP'nin Cumhuriyet tarihi ile ilgili bir söylemi var ve bir kitabı var. Bunların hepsi bizim parti programımız.  Bu partinin Türkiye'deki eğitim ile ilgili sistematik bir çalışması var.

“BTP tabelasını TBMM’ye astıracağız”

İlk seçimde TBMM’ye gireceklerini ve Bağımsız Türkiye Partisi tabelasını Meclis'e astıracaklarını ifade eden BTP lideri, “O kürsüye Milli Ekonomi Modeli'ni elimize alıp çıkacağız ve, 'Bu modelden başka bu ülkenin çıkış yolu yoktur' diye haykıracağız.” İfadelerini kullandı.

“Güçlü bir kadroya sahibiz”

Ekonomik krizden dış politikaya, kültürel sorunlardan birliğe kadar hemen her konuda özgün çözüm önerileri getirip bunları kamuoyuyla paylaştıklarını ve ciddi karşılık bulduklarını anlatan BTP lideri şunları söyledi; “Bu teşkilatın yapamayacağı hiçbir şey yok. İktidar ve ana muhalefet partilerini hariç tutuyorum Hariç tutmanın nedenini de söyleyeyim, çok iyi partiler oldukları için söylemiyorum bunu, bir rant alanı oluşturabildikleri için bir teşkilat yapıları elbette oluşuyor doğal olarak. Bunun dışında hiçbir siyasi yapıda emin olun Bağımsız Türkiye Partisi'ndeki teşkilat yapısı yoktur. Böylesine güçlü bir kadroya sahibiz.”EK:Haber videosunun linki

BTP’den Türk Mukavemet Teşkilatı’nı Hedef Alan Arslan’a Tepki

BTP Sözcüsü Emre Polat: Biz bu açıklamayı ‘Keşke Yunan galip gelseydi’ açıklamasından farklı görmüyoruz.

Halk TV programcısı Ayşenur Arslan’ın Kıbrıs Türkünün Rum vahşetine karşı kurduğu Türk Mukavemet Teşkilatı ile ilgili söylediği, “Ada'da ve yakın hinterlandında suikastlarla bilinen bir illegal diyelim, bir yarı resmi bir oluşumdu" sözlerine Bağımsız Türkiye Partisi’nden (BTP) tepki geldi.

BTP Sözcüsü Emre Polat Ayşenur Arslan’ın ‘Keşke Yunan galip gelseydi’ diyenden farkı olmadığını söyledi.

“Ayşenur Arslan’ın Türk milletinin bağımsızlık ruhundan kopup gelmiş Türk Mukavemet Teşkilatı hakkında söyledikleri kabul edilebilir değildir. Kendisini bu vahim açıklamadan dolayı kınıyor ve kanal yönetiminin gereğini yapmasını ümit ediyoruz.” diyen Polat şunları söyledi;

“Türk Mukavemet Teşkilatı, Kıbrıs Türkü’nün Rum teröristlerin katliamlarına karşı bağımsızlık ve mücadele prensibiyle hareket eden şanlı bir yapıdır. Rauf Denktaş, Doktor Fazıl Küçük gibi efsane isimlerin öncülüğünde Türk devlet ve tarih aklının emperyalizme başkaldırdığı şanlı bir mücadelenin simge teşkilatına bu bühtanda bulunmak tek kelimeyle vahimdir. Muhalefet adı altında bilinçaltındaki zehirli fikirlerin kusulmasına asla müsaade edilmemelidir.”

“Annan planı sürecinde Denktaş’a yapılanları da unutmadık”

Açıklamasında, “Biz bu açıklamayı ‘Keşke Yunan galip gelseydi’ açıklamasından farklı görmüyoruz. ‘Keşke Yunan galip gelseydi’ diyen de, Annan Planına koşulsuz destek veren de, Türk Mukavemet Teşkilatına bühtanda bulunan da aynı amaca hizmet etmektedir.” İfadelerini kullanan BTP Sözcüsü Emre Polat şöyle devam etti; “Ayrıca şunu da belirtmemiz gerekir ki, bugün Ayşenur Arslan’a tepki gösterme yarışına giren kimilerinin Annan Planı sürecinde Rauf Denktaş’a karşı yaptıklarını da unutmadık. Unutulmasın ki, Türk Mukavemet Teşkilatı sadece Kıbrıs Türkü’nün değil tüm Türk milletinin gözbebeğidir



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 11.02.2022 06:44:00 2868 0

Tarih: 11.02.2022 06:44

Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri