Club Yalı Hotels & Resort İzmir´i doya doya yaşayın

YAŞAM - İzmir otelleri arasında size rahat ve konforlu bir tatil olanağı sunan Club Yalı Hotels & Resort, mükemmel hizmet kalitesiyle favoriniz olmaya aday.

Türkiye´nin en güzel şehirlerinden birisi olarak gösterilen İzmir, kültürü, tarihi ve doğal güzellikleriyle tüm dünyaya adını duyurmuş, sıcak kanlı ve yardım sever insanlarıyla da herkesin gönlünde ayrı bir yere sahiptir. Mükemmel olanakları, büyükşehir olmanın vermiş olduğu avantajlar, hareketli gece hayatı ve çevresinde bulunan mükemmel güzellikte ki ilçelerle Türkiye´nin en güzel şehirleri arasında gösterilen İzmir, konaklama için de size birden fazla alternatif sunuyor. Gezinomi ile Club Yalı Hotels & Resort hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

İzmir otelleri arasında size rahat ve konforlu bir tatil olanağı sunan Club Yalı Hotels & Resort, mükemmel hizmet kalitesiyle favoriniz olmaya aday. Hava alanına 40 km ve şehir merkezine 3 km uzaklıkta olan otel denize sıfır konumlanmış durumda olan o tel, eşsiz güzelliğiyle büyüleyici bir tatil olanağını sizlere sunmaktadır. Her şey dahil sistem ile konuklarını misafir eden İzmir otelinde sabah, öğle ve akşam yemekleri açık büfe sunulmaktadır. 24 Saat Oda Servisi hizmeti ile sizi ağırlayacak olan ve dilediğiniz gibi rahat etmenizi sağlayacak olan otelde Standart Oda ve Aile Odası seçenekleri sunulmaktadır. 2 yetişkin ve 1 çocuk aynı oda da konaklayabilmektedir.

Balık A´ la Carte Restoran, İtalyan A´ la Carte Restoran, Çin A´ la Carte Restoranları ile hizmet veren Club Yalı Hotels & Resort, Türk ve dünya mutfağının en güzel örneklerini sizlere sunarak leziz bir damak keyfi yaşamanıza olanak tanıyor. Club Yalı Hotels & Resort  bünyesinde ki A´ la Carte Restoranlar rezervasyonlu olarak hizmet vermektedir. Konaklama süresince 1 defa ücretsiz kullanılabilmektedir. Bunun yanı sıra yeme içme konusunda her şey dahil konseptin belirlendiği bu otelde Geçerli konsept saatlerinde: Sabah, Öğle ve Akşam açık büfe yemekler, gün içerisinde Snack, ikramlar ve çay saati, tesisin belirlemiş olduğu yerli alkollü alkolsüz içecekler servis edilir. Belirtilen hizmetler dışındaki tüm ekstra hizmetler ücretlidir.

Denize sıfır olarak hizmet veren otelin sunmuş olduğu hizmetler arasında Plaj Havlusu, şezlong, Minder, Açık Havuz, Şemsiye, Aktiviteler, Aerobic, Animasyon, Basketbol, Beach Futbol, Beach Voley, Bilardo, Dalgıçlık Okulu, Dart, Fitness, Hamam, Masa Tenisi, Masaj, Mini Futbol, Mini Golf, Sauna, Sinema, Tenis Kortu, Tv Salonu, Voleybol, İnternet Cafe, Motorsuz Su Sporları, Motorlu Su Sporları, Çocuklar İçin Çocuk Havuzu, Çocuk Kulubü, Dondurma gibi uygulamalar bulmanız mümkün.

Eşsiz dekorasyona sahip odalarında konforlu bir tatili sizler için sunan Club Yalı Hotels & Resort, tüm odalarında Balkon, Banyo, Duş. Jakuzi, Saç Kurutma Makinesi, Mini Bar, Müzik Yayını, Oda Kasası,  Split Klima, Telefon, Uydu Yayını, LCD Televizyon, Küvet, Bornoz, Banyo Gereçleri, Terlik Seramik Zemin gibi standart donanımları barındırıyor.

Tatilinizi İzmir´de geçirmeyi düşünüyorsanız Club Yalı Hotels & Resort mükemmel bir tercih olacaktır. Sunmuş olduğu hizmetler ve mükemmel olanaklar ile unutamayacağınız bir tatile ilk adımı atmanıza olanak sağlayan Club Yalı Hotels & Resort, çevresel güzelliklere yakın olmasıyla da önemli bir tercih noktası olarak karşınıza çıkıyor. Club Yalı Hotels & Resort ile mükemmel bir tatile ilk adımı atabilirsiniz. Erken rezervasyon imkanı sağlayan otelde, gezinomi aracılığıyla uygun ödeme koşullarına da kavuşmanız mümkün. Size kalansa bu mükemmel tesisin sonuna kadar keyfini çıkarmak ve eşsiz bir tatile ilk adımı atmak olacaktır. Tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde donatılan Club Yalı Hotels & Resort, bütün ihtişamı ve lüks anlayışıyla sizleri bekliyor olacak. 



İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 13.04.2016 08:56:11 321 0

Tarih: 13.04.2016 08:56

Haberi Sesli Oku