SARUHANLI/KEMİKLİDERE - Saruhanlı?da Nuriye ile Kemiklidere arasında bağlantıyı sağlayan ve her yağmurda çamur deryasına dönen yaklaşık 6 kilometrelik yol, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt temel malzemesi çekilerek, stabilize hale getirildi.

Mahalleden taşımalı eğitim yapılması ve Sağlık Ocağı´nın Nuriye´de olması nedeniyle gerçekleştirilen çalışmanın kendileri için önemini belirten Kemiklidereliler, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür etti.  

Saruhanlı´da Nuriye ile Kemiklidere´yi birbirine bağlayan ve vatandaşlar için çileye dönen yolun sorununa Manisa Büyükşehir Belediyesi el attı. Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut yolun alt temel malzemesi çekilerek, stabilize hale getirildi. Gerçekleştirilen çalışmanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinlerine bir müjde veren Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ?Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde yıllardır asfalt yapılmayan ve vatandaşların kanayan yarası haline gelen bozuk yollarda asfalt çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda Saruhanlı ilçemizde de Kemiklidere ve Nuriye bağlantı yolunda çalışmalarımıza başlayarak mevcut yolu stabilize hale getirdik. Mevsim şartları el verdiği takdirde önümüzdeki günlerde Kemiklidere ve Nuriye arasındaki bu yolda, inşallah asfalt çalışmasına başlayacağız. Olumsuz hava koşulları yaşanması durumunda ise Kemiklidere ve Nuriye hattında önümüzdeki yıl asfalt çalışması gerçekleştireceğiz? ifadelerinde bulundu.

Mahalle Sakinlerinden Başkan Ergün´e Teşekkür

Bakımsız durumda olan yolda yapılan çalışmalar, bölge sakinlerinin yüzünü güldürdü. Yapılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetini paylaşan Kemiklidere Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür etti. 

Kemiklidere Mahalle Muhtarı Ercan Çetin: Mahallemizde taşımalı eğitim yapılmakta. Çocuklar iki tane ışık geçmek zorunda, bu tehlikesi vardı. Sağlık Ocağımız Nuriye´ye bağlı olduğu için oraya gidiyoruz. Şimdi yolumuz güzel oldu. Yapılan çalışmadan memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz? dedi. 

Hamza Yılmaz: Bu yolu kullananlar başlatılan çalışmanın önemini anlarlar. Yapılan çalışmalardan mahalle halkı olarak çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Mahallemizde yaptığı çalışma için kendisine çok teşekkür ediyorum. 

Veli Akçay: Sağlık Ocağımız, okulumuz her şeyimiz Nuriye´de. Ana yola çıkarken de bu yolu kullanabileceğiz. Bu anlamda iki mahalle arasında başlatılan çalışmadan çok memnunuz.

Birol Göztepe: İki mahalle arasında eskiden ulaşım zordu. Yol bozuk durumdaydı. Bu anlamda yapılan çalışmadan memnun kaldık.

Şefaattin Kandemir: Sağlık Ocağımız Nuriye´de, bu anlamda çok iyi oldu. Öğrencilerimiz de korkusuz bir şekilde okula gidip geliyorlar. Çok güzel memnunuz.



İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 27.09.2016 12:19:51 534 0

Tarih: 27.09.2016 12:19

Haberi Sesli Oku