Manisa Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği ile yaptığı çalışma sonrasında 42 Çölyak rahatsızlığı bulunan vatandaşa glütensiz gıda desteğinde bulundu.

Manisa Çölyak ve Organik Beslenme Derneği Başkanı Halim Şivecan´ın geçtiğimiz aylar içinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e yaptığı ziyaret kapsamında destek talebinde bulunmuştu. Bunun üzerine Başkan Cengiz Ergün´ün talimatları ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ile Dernek Başkanı Halim Şivecan konuyla ilgili olarak yapılabilecek çalışmalar üzerine görüşmelerde bulunmuştu. Sonuç veren çalışma sonrasında Manisa Büyükşehir Belediyesi´nin 17 ilçede hizmete sunduğu Gıda Bankası aracılığı ile Çölyak rahatsızlığı bulunan vatandaşlara gıda desteğinde bulundu. Manisa merkezde bulunan Gıda Bankasında düzenlenen törende Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu tarafından, Çölyak ve Organik Beslenme Derneği Başkanı Halim Şivecan´ın katılımlarıyla Çölyaklı vatandaşlara gıda kolileri teslim edildi.
Farkındalık Amaçlı Etkinlik
Çölyak rahatsızlığı yaşayan vatandaşlarla bire bir konuşan Başkan Ustamehmetoğlu, hepsine geçmiş olsun dileklerini ileterek, içinde glütensiz un, makarna ve çocuklar için kraker ile gofretin bulunduğu gıda kolilerini takdim etti. Başkan Ustamehmetoğlu, ?Farkındalık yaratmak için yaşadıklarını anlatmak için yaşamlarını kolaylaştırmak için böyle bir etkinlik düzenledik. En önemli olan teşhisin konulması. Teşhis konulana çektiğiniz zorluklar hakkında bilgimiz var. Teşhis konulduktan sonra sağlıklı beslenme ile hayat kolaylaşıyor. Sağlıklı beslenme aslında hepimiz için geçerli. Sizler Çölyaklı olarak hayatınızı kolaylaştırmak istiyorsunuz bizler de kendi rahatsızlıklarımız için. Herkesin hastalığı ile ilgili bilgileri en doğru şekilde alıp en iyi şekilde değerlendirmesi gerekiyor? diye konuştu. Yapılan konuşma sonrasında gıda kolileri Çölyaklı vatandaşlara takdim edildi. Dernek Başkanı Halim Şivecan ve Çölyak rahatsızlığı bulunan vatandaşlar yapılan destekten dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletti.



Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü olarak bulundu

3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 16.01.2019 17:10:01 479 0

Tarih: 16.01.2019 17:10

Haberi Sesli Oku