SARUHANLI - Şehzadeler ilçesi Turgut Özal, Kazım Karabekir ve Ahmet Bedevi Mahallelerinde doğal gaz ve elektrik kurumlarının yürüttüğü alt yapı çalışmalarının ardından bozulan yollarda Manisa Büyükşehir Belediyesi onarım çalışması gerçekleştiriyor. Yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini paylaşan mahalle muhtarları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Elektrik ve doğal gaz kurumlarının Şehzadeler ilçesi Turgut Özal, Kazım Karabekir ve Ahmet Bedevi Mahallelerinde yürüttüğü alt yapı çalışmalarının ardından bozulan yollarda Manisa Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışması gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmayla yolda alt yapı çalışmaları nedeniyle meydana gelen bozulmalar onarılıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Sanat Yapıları Şube Müdürü Serdinç Bulut, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Tekin Aydın, Ahmet Bedevi Mahalle Muhtarı Turan Şahin ve Turgut Özal Mahalle Muhtarı İsmet Bakşi ile birlikte yürütülen çalışmaları inceledi. Salgın nedeniyle zor günler geçirilen bu günlerde, çalışanların sağlık güvenliği için gerekli tedbirleri alarak çalışmalara devam ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Vatandaşlarımızı sıkıntıya uğratmamak adına süreklilik arz eden bir takım kamu hizmetlerini yerine getirmekle mükellefleriz. Bu noktada Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarını yerine getirerek Manisalı vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Geçtiğimiz haftada gerekli izinler alınarak, sokağa çıkma yasağında araç ve yaya trafiğinin azalmasıyla birlikte çalışmalarımızı hızlandırdık. Yaklaşık olarak 3 bin personel arazideydi. Gerekli çalışmaların tamamını yürüttü” dedi.

Çalışmalarımız hızla devam ediyor

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğine dikkat çeken Kuruçay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız, alt yapı kazılarından kaynaklı olarak tamiratların yapılması gereken cadde ve sokaklarda kullanacağımız malzemelerin temini noktasında önümüzü açtı. İş gücü olarak personelimiz konusunda yetişmiş, bir sıkıntımız yok. Bunun yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanımız çalışmalarımızı daha düzenli ve daha etkin bir şekilde yapabilmemiz adına geçtiğimiz aylarda iş makinası parkımızı güçlendirdi. Yeni araçlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu noktada, muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda ve alt yapı kuruluşlarından önceden izin alınan kazıların tamamının tamiratlarını yapıyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Başkan Ergün’e Teşekkür Ettiler

Alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarında yapılan onarım çalışması nedeniyle memnuniyetini dile getiren mahalle muhtarları ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.



Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 13.05.2020 10:19:00 513 0

Tarih: 13.05.2020 10:19

Haberi Sesli Oku