SARUHALI - Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, dün öğlen saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağıştan dolayı sel felaketi yaşayan Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen Mahallesi’nde tüm ekipleri ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik’de mahallede incelemelerde bulundu.

Dün öğle saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağış sonrası dağdan gelen sel sularının etkisi ile sel felaketi yaşayan Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen Mahallesi’nde yaralar sarılıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri de mahalledeki taşkın yaşanan noktalardaki bakım onarım temizlik ve yağmur suyu ızgaraları ile rögar kapaklarının tahliye çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik’de mahallede incelemelerde bulundu. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, meclis üyeleri, MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, şube müdürleri ile yetkililer de incelemeye eşlik etti.

Büyükşehir ve MASKİ ekipleri aralıksız çalışıyor

Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik mahallede yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı. Mahallede taşkın meydana gelen derede temizlik çalışmasının yapılacağını belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, tıkanan ve taşkına neden olan noktaların ise hızlı bir şekilde temizlendiğini belirtti. Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de, “Dün öğlen saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağış sonrasında Saruhanlı ilçesine bağlı Büyükbelen Mahallesi’nde sel felaketi meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri yaşanan taşkınlara anında müdahalede bulundu. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için dört bir koldan çalışıldı. İtfaiye ekipleri de acil müdahalede bulunduktan sonra Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, mahallede biriken rögarlar ve yağmur suyu ızgaralarını hızlı bir şekilde tahliye etti. Sel sularından dolayı su basan ev ve iş yerlerinde can kaybı olmaması için vatandaşlarımıza yardımcı olduk. Taşkına sebebiyet veren eksik noktaları tespit etme ve gerekli çalışmaların yapılması adına mahallede incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tüm ekiplerimiz görev başındadır” dedi.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 25.06.2020 13:53:00 0

Tarih: 25.06.2020 13:53

Haberi Sesli Oku