SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü işbirliği ile Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Kent Estetiği, Fen İşleri, Zabıta ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlıkları bünyesinde sahada çalışan personellerine yönelik olarak 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamında teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırtık Şantiyesi'nde gerçekleşen eğitime Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Jandarma Kıdemli Başçavuş Ünal Erdemir, Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Özgür Yağbasan ve Jandarma Trafik Şube Müdürlüğü görevli personelleri katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi uhdesinde görev tanımı kapsamında karayolları üzerinde çalışan Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı personellerine yönelik olarak verilen eğitimde, 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamında karayollarında can ve mal güvenliği yönünden trafik düzenini sağlamak ve trafik güvenliğini ilgilendiren tüm konularda alınacak tedbirler anlatıldı. Jandarma Kıdemli Başçavuş Ünal Erdemir, hazırladığı slayt gösterisi ile karayolları üzerinde çalışma esnasında alınacak önlemleri detaylı bir şekilde personellere aktardı ve tedbirlere uyulmasının olası kazalar karşısında hayat kurtarma açısından oldukça önemli olduğuna değindi. Şantiye binası içerisinde gerçekleşen teorik eğitimin ardından Manisa Turgutlu istikametinde Turgutlu Caddesi üzerinde hazırlanan çalışma koridorunda kriterlere uygun olarak çalışmanın ne şekilde yapılması gerektiği uygulamalı bir şekilde gösterildi.

Kent Estetiği'nin Görev Şehitleri Anısına Lokma Döküldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, 2016 ve 2018 yıllarında çalışma alanlarında gerçekleşen kazalar nedeniyle kaybettiği personelleri adına lokma hayrı da döktürdü. Görev şehitlerinin ruhuna okunan dualar ve lokma hayrının ardından konuşan Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, "Sabah saatlerinden itibaren Jandarma Trafik Şube Müdürlüğümüzün destekleri ile güzel ve verimli bir eğitim düzenledik. Sizler, için oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Bunun akabinde geçtiğimiz yıllarda görevleri başında hayatlarını kaybeden arkadaşlarımızı anmak için bir lokma hayrı düzenledik. Ruhlarına ithafen dualar okuduk. Allah kabul etsin. İnşallah, kazadan beladan uzak bir şekilde çalışmalarımıza devam ederiz. Tüm değerli çalışma arkadaşlarıma iyi çalışmalar diliyorum" diye konuştu. 



Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 26.09.2020 15:37:00 5458 0

Tarih: 26.09.2020 15:37

Haberi Sesli Oku