Anahtar Kelimeler: Çalışması Beklediler

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da ilçe merkeziyle Akselendi, Sazoba, Beyoba, Moralılar, Rahmiye ve Hava Meydan Komutanlığı arasında bağlantıyı sağlayan 11 kilometrelik yolda beton yol uygulamasını tamamladı. Mevcut yolda incelemede bulunan Akselendi, Moralılar ve Rahmiye Mahalle Muhtarları, 60 yıldır bu çalışmanın özlemini çektiklerini belirterek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da ilçe merkeziyle Akselendi, Sazoba, Beyoba, Moralılar, Rahmiye ve Hava Meydan Komutanlığı arasında bağlantıyı sağlayan, bakımsız ve kötü bir görünümde olan yolda yenileme çalışması gerçekleştirdi. Yıllardır yama ve tamirat çalışmaları yapılan, ancak kalıcı bir yol yenileme çalışması yapılamayan yol yeni görünümüyle mahalle muhtarları ve vatandaşlardan tam not aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Akhisar Muhtarlık İşleri Sorumlusu Ali Aybars Özbilgin, Akselendi Mahalle Muhtarı Ömer Akay, Morallar Mahalle Muhtarı Yılmaz Kırbaş ve Rahmiye Mahalle Muhtarı İdris Öz ile birlikte mevcut yolda incelemede bulundu.

Hizmeti Muhtarlar Övgüyle Anlattı

Akselendi Mahalle Muhtarı Ömer Akay: 60 yıldır aynı yolu kullanıyorduk. Çok kötüydü. Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle irtibata geçtik. Sıcak asfalt bekliyorduk. Beton yol dediler. Betondan yol mu olur diye, ilk başta aklımızda soru işareti oldu. Ama 3-4 aydır yolumuz açık, şuanda bir sıkıntımız yok. İnşallah uzun yıllar kulanacağız. Özellikle Hava Meydan Komutanlığı, Akselendi, Sazoba, Beyoba ortak kullanımı olduğu için bu yolda yoğunluk var. Sebep olandan, yapandan, özellikle Cengiz başkanımızdan Allah razı olsun. Mahallemize de ziyarete bekliyoruz.

Moralılar Mahalle Muhtarı Yılmaz Kırbaş: Çok kötü bir yoldu. Yıllardır yama yapılarak bu hale geldi. Cengiz başkanın havaalanına geldiğinde bu yolu görmesi vesile oldu. Hemen müdahale ederek 3 ayda bu yolu yapılmasını sağladı. Kendisine teşekkür ederim.

Rahmiye Mahalle Muhtarı İdris Öz: 1960 yılından sonra zaman zaman tamirat gördü. Ama gerçekten çok bozuk bir yoldu. Şuanda havaalanı pisti gibi oldu. Cengiz başkana, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.



Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Kayıp ihbarında bulunulmuştu, boğanın saldırısı ile öldüğü ortaya çıktı

Anne ve oğlu evde ölü olarak bulundu

3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 13.06.2020 11:32:00 955 0

Tarih: 13.06.2020 11:32

Haberi Sesli Oku