SARUHANLI - 2010 yılında Saruhanlı Almış Şentürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak göreve başlayan ve 8,5 yıllık hizmet süresinin dolması nedeniyle Manisa Merkez Şehzadeler TBMM 85. Yıl Çok programlı Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak atanan Niyazi Akkuş Saruhanlı´dan ayrıldı.

         Görev yaptığı süre boyunca personeli ile birlikte birçok proje ve başarıya imza atan Niyazi Akkuş, okul içinde ve okul dışında gerçekleştirdiği Sosyal Projeler (Yardım Kampanyaları, Yemek Organizasyonları, Kutlamalar) ve Ekonomik Projeler düzenlemiş, çevremizde bulunan fabrikalara açtığı kurslar ile okula maddi ve manevi kazanç sağlamış, okulun fiziki donanımını üst seviyeye çıkardı.

-Okulundan Mezun Olan Birçok Öğrencisini Dünyaca Ünlü Kuruluşlara Yerleştirdi-

Okul Müdürü Akkuş, okulundan mezun olan öğrencilerin bir kısmını yüksek öğrenime, bir kısmını da Saruhanlı ve Manisa´da bulunan Vestel, Bosch, Güres Teknoloji, Güres Tavukçuluk, Ariston, Conpenanta, Bianchi, Nutella, İpek Kağıt, İnci Holding, Döktaş gibi marka fabrikalara işe yerleştirilmesini sağladı. Bunun yanında Avrupa Birliği, Ulusal Ajans, Zafer Kalkınma Ajansı gibi kuruluşlara projeler hazırlayarak öğretmenlere ve öğrencilere Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa gibi ülkelerde eğitim imkânı ve okula da Projeler çerçevesinde büyük maddi destekler sağladı.

-Proje Üreterek Öğrencilerin Dış Ülkelerde Staj Yapmasını Sağladı-

          Akkuş, son olarak da Temmuz ayında Okulunda oluşturduğu proje ekibi ile Saruhanlı Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından birlikte hazırladıkları proje kabul edildi. Bu proje kapsamında okul öğretmenleri ve öğrencileri 2019 yılı Şubat, Nisan ve Mayıs aylarında ikişer hafta süre ile Polonya, Portekiz ve Romanya´ya staj yapmak üzere gidecekler.

- Manisa ilinde de Tek Projeokulu olarak listede ki yerini aldı-

         Niyazi Akkuş, Öğretmenleri ve Öğrencileri ile birlikte dayanışmalar ile hazırlanan ve gerçekleşen projeler sayesinde Saruhanlı Almış Şentürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan Proje Okulları Listesine girmesini sağladı. Bu sayede Okul Türkiye Genelinde belirlenen 68 proje okulu arasına, Manisa ilinde de Tek Proje okulu olarak listede ki yerini aldı.

-Saruhanlı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesinin Kurulmasına Katkı Sağladı-

       Saruhanlı´da bulunan Saruhanlı Anadolu Lisesinin kapasitesinin yetersizliği nedeniyle ikinci Anadolu Lisesine ihtiyaç duyulmuş ve Saruhanlı Almış Şentürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi A Bloğunun Saruhanlı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesine dönüştürülmesi uygun bulundu. Okul Müdürü Niyazi Akkuş İlçemizde ki sorunun çözümüne destek olarak ikinci Anadolu lisesinin kazandırılmasına vesile oldu. Akkuş, tayini çıkmadan önce yıllık iznini kullanmadan personeli ile birlikte A Blokta bulunan Okul Aile Birliğince ve Genel Bütçeden alınan Demirbaş Sistemine kayıtlı malzemeleri C Bloğa taşıyarak okulunun eğitim ve öğretime hazır bir şekilde sorunsuz girmesini sağladı.

-Aldığı Ödüller-

         Niyazi Akkuş Milli Eğitim Bakanlığınca ve Özel Sektör tarafından düzenlenen proje eğitimlerine, seminerlere ve kurslara katılmış, okul içinde ve Okul dışında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Milli Eğitim Bakanlığınca Aylıkla Ödüllendirilmiş,  Manisa da görev yapan Valilerden Celalettin Güvenç, Halil İbrahim Daşöz, Erdoğan Bektaş, Mustafa Hakan Güvençer ve Saruhanlı da görev yapan Kaymakamlardan Kadir Sertel Otçu ve Erdoğan Kanyılmaz tarafından Takdir Belgeleri, Başarı Belgeleri, Ödül ve Üstün Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

-Saruhanlı´da Ödül Alan Tek Kişi Oldu-

Akkuş, Kendisine Saruhanlı İlçesinde Üstün Başarı Belgesi verilesiyle ödül alan tek kişi oldu. Yaptığı çalışmaların bir kısmını video şeklide niyazi-akkus@hotmail.com Facebook adresinde paylaşan Okul Müdürü Niyazi Akkuş´u Saruhanlı Kardelen Gazetesi olarak Saruhanlı adına Türk Milli Eğitimine, Endüstrisine ve  Teknik Eğitim topluluğuna etkin ve örnek hizmet vermek, Ülkemizin Çağdaşlaşma ve Gelişme çabalarına olumlu katkılar sağlamak üzere Manisa Şehzadeler TBMM 85. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesinde başarılarının devamını diliyoruz.



Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 3.09.2018 08:25:41 1799 0

Tarih: 03.09.2018 08:25

Haberi Sesli Oku