Anahtar Kelimeler: 0

ÜRETİCİLERİN YÜZÜ GÜLECEK

 

MANİSA - Manisa İl Özel İdaresi, Halitpaşa ve Alibeyli belediyelerine yapılması planlanan hal binaları için ayrılan 50 bin TL’lik bütçeleri belediye başkanlarıyla yapılan protokolle teslim etti. İGM Başkanı Hayrullah Solmaz, Hal binalarının çiftçilere büyük kazanç sağlayacağını söyledi.

 

Manisa Halitpaşa ve Alibeyli Belediyelerindeki çiftçilerin ürünlerini daha rahat pazarlayabilmeleri için İGM ve Belediyeler tarafından yapılması planlanan Hal Binasının protokolü imzalandı.

 

Hal Binası için İGM tarafından ayrılan 50’şer bin TL’lik bütçe belediye başkanlarına imzalanan protokolle teslim edildi. İGM’deki protokole İGM Başkanı Hayrullah Solmaz, Halitpaşa Belediye Başkanı Vedat Çıvgın ve Alibeyli Belediye Başkanı Haşim Yenerbilir katıldı.

 

Protokol öncesi bir açıklama yapan İGM Başkanı Hayrullah solmaz, “Bizim temel ilkelerimizden bir tanesi vatandaşlarımızın rahat bir ortamda yaşaması. Siz ilçeleri, beldeleri altınla bile kaplasanız eğer orda vatandaşların hayatlarını devam ettirecekleri bir kazanç sağlayamazsanız insanları orda tutmak mümkün olmaz. Bu çerçevede bir yandan belde ve köylerimizin yaşam standartlarını yükseltirken öbür yandan da oradaki insanlarımızın tarımdan elde ettiği tarım ürünlerini daha iyi değerlendirilmesi, daha çok kazanç elde edebilmesi adına bazı protokoller yapıyoruz.

 

Bu çalışmalar çerçevesinde de Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Tanrıverdi’nin de içinde bulunduğu bir ortamda Halitpaşa ve Alibeyli Belediyelerimize Özel İdare bünyesinde birer Hal Binası yapmayı planladık. Toplamda 150 bin TL’ye mal olacak hal binasının 100 bin TL’sini belediye 50 bin TL’sini ise İGM karşılayacak. Bu binayla oradaki insanımızın elde ettiği mamulleri değerlenebilecek. Bu projeyle hem beldelerde yaşayan insanlarımızın hem de civar köyde yaşayan vatandaşlarımızın ve alışveriş yapacak olan tüccarlarımızın bir araya gelebileceği bir ortamı oluşturmuş olacağız. Bugün de her iki belediye başkanımızla son değerlendirmeleri yapmak için bir araya geldik ve böylece de Manisamızın iki önemli bölgesine büyükşehir olamadan önce büyükşehir keyfi yaşatacak iki önemli protokolü imzalayacağız” dedi.

 

 - ÇİFTÇİ RAHAT EDECEK -

 

Yapılacak olan yeni hal binasının bölge üreticisine büyük katkı sağlayacağını dile getiren Halitpaşa Belediye Başkanı Vedat Çıvgın ise “Bölgemizi son yıllarda ekin ve ürün bazında düşünecek olursak büyük değişikliklerin yaşandığını görmekteyiz. Vatandaşlarımızın bu ilçede ürettikleri ürünleri pazarlayabilecekleri alım merkezinin yapılmasının çok önemli olacağını düşündük ve böyle bir proje ürettik. Bu projeyi İGM başkanımıza da ilettik. Başkanımız da bu tesisleri bizlere kazandırmak için ellerinden gelen çalışmayı yaptı. Biz İl Genel Meclisimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.   

 

Haber Merkezi       



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 25.04.2012 18:16:01 280 0

Tarih: 25.04.2012 18:16

Haberi Sesli Oku