Saruhanlı`ya bağlı İshakçelebi Beldesi Belediye Başkanı Ramazan Hakan Ulak (43) bir televizyon kanalında yayınlanan “Tatar Ramazan” dizisinde milletvekili karakteriyle rol almaya başladı.

Başkan Ulak, Kardelen Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada üniversite yıllarından bu yana merak duyduğu oyunculuğun kendisine 40 yaşından sonra nasip olduğunu belirterek, bir süredir belediye başkanlığı ve oyunculuk görevini bir arada yürütmeye çalıştığını ifade etti.

Saruhanlı’da 10 yıl öncesine kadar beden eğitimi ve spor öğretmenliği yaptığını, 2004 yılında belediye başkanı seçildiğini, şimdi de dizi oyuncusu olduğunu anlatan Ulak, eğitimden siyasete, siyasetten sanata uzanan renkli bir yaşam sürdüğünü kaydetti.

Oyunculuk hayalinin üniversite yıllarında başladığını, bu hayalinin 40 yaşından sonra gerçeğe dönüştüğünü ifade eden Ulak, başrolünde Bülent İnal’ın oynadığı haksızlıklarla mücadele eden bir gencin hayatını anlatan “Tatar Ramazan” dizisinde rol almaya başladığını dile getirerek şöyle konuştu:

“İzmir’de dizi filmlerine oyuncu temin eden, benim de geçmişten bu yana tanıdığım bir ajans var. Birkaç ay önce beni bu ajanstan arayıp “Tatar Ramazan” dizisinde rol almam için teklifte bulundular. Dizide milletvekili karakterini canlandıracağımı, fizik ve görüntü açısından benim bu role çok uygun olduğumu dile getirdiler. Bende senaryoyu biraz inceledikten sonra teklifi kabul ettim. Böylece dizinin 11. ve 12. bölümünden itibaren rol almaya başladım.

Benim rol aldığım bölümler yayınlanınca halktan çok olumlu tepkiler aldım. Özellikle ilk gün telefonlarım hiç susmadı, arayan herkes “O sen misin? Hayırlı olsun, çok şaşırdık” gibi ifadeler kullandı. Tabi bu da bizi mutlu etti.”

Başkan Ulak, oyunculuk için bundan sonra kendisine gelebilecek teklifleri değerlendireceğini de sözlerine ekleyerek, “Manisa’nın Büyükşehir statüsü kazanmasından dolayı görev yaptığım belde mahalleye dönüşecek. Bu nedenle başkanlık görevim sona erecek. Bundan sonrası için teklif gelirse oyunculuğu sürdüreceğim. Eğer teklif olmazsa asıl mesleğim olan öğretmenliğe döneceğim” dedi.



Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Hastanede vahşi cinayet: Annesini katletti!

Figen Çoban cinayetinde karar çıktı: Öldürülen kadının kocasına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
1.11.2013 14:06:01 3574 2

Tarih: 01.11.2013 14:06

Haberi Sesli Oku