SARUHANLI - Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan ve Fırat Honaz Koşukırı Mevkisinde yapımı devam eden parke döşeme çalışmalarını incelemede bulundular.

Geçtiğimiz günlerde Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Koşukırı Mevkisi 210, 212 ve 213 sokaklarında çalışmalarına başlanan parke taşı döşeme işlemleri aralıksız devam ediyor. Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan ve Fırat Honaz ise ekiplerin çalışmalarını gerçekleştirdiği sokaklarda incelemede bulundular. Ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan ve Fırat Honaz ekiplere işlerinde kolaylıklar diledi.

Koşukırı Mevkisindeki çalışmalar hakkında konuşan Başkan Yardımcıları Daşkan ve Honaz “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan program dahilinde ekiplerimiz Koşukırı Mevkisi 210, 212 ve 213 sokaklarında parke taşı döşeme çalışmalarını ivedilikle yürütüyorlar. Bugün ise çalışmaların son durumu hakkında bilgi almak ve çalışmaları yakından incelemek için Koşukırı Mevkisine ziyarette bulunduk. Söz konusu bu bölgede çalışmalarımızı en kısa sürede bitireceğiz ve sokaklarımızı yeni bir görünüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandılar.



Saruhanlı Devlet Hastanesi’nden 15 Şubat’ta Anlamlı Farkındalık Etkinliği

Saruhanlı’da Okul Müdürleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Gediz İçin Seferberlik: Manisa’da Ortak Çevre Hareketi Başlatıldı

VERGİ HAFTASI NEDENİYLE KAYMAKAM MURAT ACAR’A MAKAMINDA ZİYARET

SARUHANLI’DA VEFAT…

Beyin ölümü gerçekleşen baba 5 hayata umut oldu

Geçen Yıl Tamamen Kuruyan Tepegöl Yeniden Su Tuttu

Bir şahıs cadde üzerinde ölü bulundu

Oyuncak fabrikasında çıkan yangın korkuttu

TEBRİKLER SARUHANLI’NIN ALTIN ÇOCUKLARI!

GEDİZ BOŞA AKIYOR, OVAMIZ KURUMA TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA “BU SADECE BİR UYARI DEĞİL, GELECEĞİMİZİN MESELESİDİR”

Atık İlaçlar Çöpe Değil, İmhaya Gidecek Saruhanlı Belediyesi’nden Sosyal Sorumluluk Projesi

Saruhanlı Belediyesi Çınaroba Mahallesine Cami Lojmanı Yapıyor

Manisa’da Seyir Halindeki Araç Alev Aldı

İşçi servisi şarampole devrildi: 17 yaralı

SARUHANLI TİRKEŞ’TE KAZA: YOLCU OTOBÜSÜNE KAMYON ÇARPTI

Saruhanlı’da Zincir Marketlere Fahiş Fiyat ve Etiket Denetimi

Saruhanlı yakınlarında İzmir - İstanbul otoyolunda korkutan heyelan

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde GETAT Polikliniği Hizmete Açıldı

Saruhanlı İmam Hatip Lisesi Kütüphanesi Hizmete Açıldı

Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 9.06.2020 10:37:00 1408 0
Tarih: 09.06.2020 10:37 Güncelleme: 09.06.2020 10:37
Haberi Sesli Oku