SARUHANLI - Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan ve Fırat Honaz Koşukırı Mevkisinde yapımı devam eden parke döşeme çalışmalarını incelemede bulundular.

Geçtiğimiz günlerde Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Koşukırı Mevkisi 210, 212 ve 213 sokaklarında çalışmalarına başlanan parke taşı döşeme işlemleri aralıksız devam ediyor. Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan ve Fırat Honaz ise ekiplerin çalışmalarını gerçekleştirdiği sokaklarda incelemede bulundular. Ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan ve Fırat Honaz ekiplere işlerinde kolaylıklar diledi.

Koşukırı Mevkisindeki çalışmalar hakkında konuşan Başkan Yardımcıları Daşkan ve Honaz “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan program dahilinde ekiplerimiz Koşukırı Mevkisi 210, 212 ve 213 sokaklarında parke taşı döşeme çalışmalarını ivedilikle yürütüyorlar. Bugün ise çalışmaların son durumu hakkında bilgi almak ve çalışmaları yakından incelemek için Koşukırı Mevkisine ziyarette bulunduk. Söz konusu bu bölgede çalışmalarımızı en kısa sürede bitireceğiz ve sokaklarımızı yeni bir görünüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandılar.



Saruhanlı'da vefat...

GEDİZ YEŞİLÇAYSPOR’A ALMANYA’DAN DAVET VAR

KÜTAHYA SİMAV NAŞA KAPLICALARI ŞİFA DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Hayatını kaybeden genç kızın ölüm nedeni adli tıp raporu ile netlik kazanacak

SARUHANLI’DA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ MESLEK LİSELERİNDE "ATÖLYEDE 1 GÜN" GEÇİRİYOR

Geleneksel Oyunlar Tırı” Manisa’da Çocuklarla Buluştu

Saruhanlı Ülkü Ocakları öğretmenler gününde çiçek dağıttı

Saruhanlı’da üzüm üreticisine “üzüm box kutuları” destek

Dünya zeytin ağacı günü Manisa’da buruk geçti

Manisa’da atık piller fidana dönüşüyor

Japon deprem uzmanı Moriwaki: "Manisa'da dağ tarafında büyük bir sıkıntı yok, asıl risk ova tarafında"

Akhisar’da tarihi eser ve ruhsatsız silah ele geçirildi

İki Tofaş araç kafa kafaya çarpıştı: 2'si ağır 3 yaralı

Bavulların içerisinden yaklaşık 17 kilogram uyuşturucu çıktı

Gıda zehirlenmesi şüphesi: 18 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti

Bıçaklı kavga: 1 yaralı

Turgutlu'da SMA bağış kutusu çalındı

Apartman yangını: 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 9.06.2020 10:37:00 1339 0
Tarih: 09.06.2020 10:37 Güncelleme: 09.06.2020 10:37
Haberi Sesli Oku