SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamadığı için Belediyeye gelemeyen vatandaşların talep ve önerilerini telefonla dinledi.

Belediyenin kurumsal telefon hattına gelen aramaları bizzat kendisi açan Başkan Bilgin, 3 saat boyunca vatandaşların sorunlarını telefonla dinledi ve not aldı.

Bu süre zarfında kendisini arayan 30'a yakın vatandaşın taleplerini tek tek not alan Başkan Bilgin, aldığı notları Belediyedeki ilgili Birim Müdürlerine ulaştırarak kendisine iletilen taleplerin incelenip yerine getirilmesi için talimat verdi.

Başkan Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs'ün gölgesi altında kamu hizmetlerini aksatmadan yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Bu doğrultuda hastalığın yayılmasının önlenmesi için evlerinden çıkmamaları önerilen vatandaşların Belediyeye gelemediğini ve sorunlarını dile getiremediklerini belirten Bilgin, "Bizlerde böyle bir yola başvurduk. Vatandaşlarımızın taleplerini telefondan almaya karar verdik. Salgın süresi boyunca belirli günlerde bu uygulamaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyecek ve çözüm üreteceğiz. Bu sayede halkımızla aramızdaki bağı koparmamış olacağız."

Uygulamadan memnun kala vatandaşlar, Başkan Bilgin'e teşekkür etti.



Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

"Babam ölmedi"

Saruhanlı'da vefat...

SARUHANLI’DA VEFAT…

İzmir’de banka aracından yüklü miktarda vurgun

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp genç kızın gömülü halde cansız bedeni bulundu

İzmir'de belediye otobüsü ile panelvan çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

Koldere’deki yangın kısa sürede söndürüldü

KENT KONSEYİ’NDEN GAZETECİLERE 10 OCAK ZİYARETİ

Saruhanlı'da şap alarmı! 16 mahallede hayvan alım-satımı ve hayvansal ürün giriş-çıkışı yasaklandı

Kros sporcuları Türkiye Şampiyonası için ter döktü

Alaşehir’de üzümün geleceği değerlendirildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 6.04.2020 16:56:00 1261 0
Tarih: 06.04.2020 16:56 Güncelleme: 06.04.2020 16:56
Haberi Sesli Oku