SARUHANLI - Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Sarıhoca Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile bir yıllık protokol imzaladı.

Kırkağaç Belediyesi ve Sarıhoca Kültür ve Yardımlaşma Derneği arasında ilçedeki dar gelirli vatandaşlara sıcak yemek ve kuru gıda yardımı yapılması amacıyla protokol imzalandı.

Yardımlaşmanın en önemli örneklerinden birinin de aşevi kültürü olduğunu belirten Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, “Yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel örneğini teşkil eden aşevi geleneğimizi yaşatmak ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla Sarıhoca Aşevi ile bir yıllık protokol imzaladık. Burada pişirilecek yemekler muhtaç ailelere ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Sarıhoca Aşevimiz, ilçemizde Belediye ile iş birliği içinde hizmet veren bir vakıf, bu hizmeti uzun yıllardır gönülden bir şekilde yapıyor. Bu protokolün ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 6.03.2020 11:43:00 1084 0
Tarih: 06.03.2020 11:43 Güncelleme: 06.03.2020 11:43
Haberi Sesli Oku