BAŞKAN ERGÜN’E ÇULLUGÖRECE’DE SEVGİ SELİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilçe programları kapsamında Saruhanlı ilçesine bağlı Çullugörece mahallesinde vatandaşların konuğu oldu. Mahalle sakinleri tarafından büyük bir sevgi seli ve çiçeklerle karşılanan Başkan Ergün, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve MHP Milletvekili Adayları Çullugörece’ye yapılan hizmetlerin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe programları kapsamında, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 11 milyon 526 bin TL yatırım bedeli ile çehresi değiştirilen Saruhanlı ilçesine bağlı Çullugörece mahallesini ziyaret etti. Mahalle girişinde vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Ergün’e  Mahalle Muhtarı  İbrahim Dedeoğlu ve mahalleliler tarafından çiçek takdim edilirken mahalle sakinlerinden Zeynep Dedeoğlu tarafından Başkan Ergün’e kuzu hediye edildi. Mahalle ziyaretleri kapsamında Başkan Ergün’e MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Öztürk Demir, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay,  KAÇEP İl Başkan Vekili Hatice Yumrutaş, Büyükşehir ve Saruhanlı meclis üyeleri eşlik etti.

Muhtar Dedeoğlu, “Allah herkesten razı olsun”

Mahalle Muhtarı İbrahim Dedeoğlu, “Başta Cengiz Başkanımız olmak üzere mahallemizde yapılan alt ve üstyapı çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yapılan hizmetler nedeniyle Başkanımızı mahallemizde ağırlamak istiyorduk. Bugüne kısmetmiş. Kendisinden Allah razı olsun” dedi.

 “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben”

MHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Adayı Erkan Akçay, “14 Mayıs’ta Türkiye’nin geleceğini, istikbalini ve istikrarını belirleyecek bir seçim var. Türkiye demokratik bir ülke. Milletin iradesi ne ise o ortaya konulacak. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli diyor ki ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’. Bizler de bu anlayışla hareket ediyoruz. Türkiye bölgedeki en güçlü, en istikrarlı ülkedir. Cumhur İttifakı olarak ülkemizi daha da ileriye götürecek adımlar atıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılında ülkemizi daha da güçlendireceğiz. Mecliste de Milliyetçi Hareket Partimizi daha fazla vekil ile temsil etmek istiyoruz. Ali Uçak kardeşim, Şehnaz Güvendik Arık kardeşim ve burada olan Öztürk Demir kardeşimle hep birlikte bizi Meclise göndermenizi talep ediyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Ankara’da güçlü olabilmek için desteğinize ihtiyacımız var”

MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak ise, “Samimi bir şekilde karşılamanız için öncelikle teşekkür ediyorum. Çiftçiliğin içinden gelen biri olarak tarımın ve hayvancılığın ne olduğunu çok iyi biliyorum. Varlığı da yokluğu da çok iyi biliyorum. Sizlerden biriyim. Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’ün de dediği gibi bir elin nesi var, iki elin sesi var. Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’ün Ankara’da daha güçlü olması için daha fazla milletvekiline ihtiyacımız var. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonrasında da bizlere desteğinizi bekliyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

“Hedefimiz mahallelerimize en iyi hizmeti ulaştırmak”

Çullugörece’ye yapılan hizmetleri vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Başkan Ergün, “Manisa’mızın büyükşehir olmasından bu yana 17 ilçede 1088 mahallemize hizmet etmenin gayreti içerisinde çok şükür 14 senemizi doldurduk. Çullugörece’de altyapı ve üst yapısıyla birçok hizmeti hayata geçirdik. Helali hoş olsun. Kırsalda 780 mahallemiz var şuana kadar 264 tanesinin alt ve üst yapılarını bitirdik. Gönlümüz istiyor ki bu mahallelerin tamamının alt ve üst yapılarını tamamlayalım. Allah’ın izniyle imkanlarımız dahilinde bu mahallelerimizin alt ve üst yapılarını tamamlayarak şehir merkezlerine yapılan hizmetleri bu mahallelerimize de kavuşturacağız. Muhtarlarımız ne istiyorsa imkanlar dahilinde elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Tabi ki bu hizmetleri Manisa’ya getirmenin bir diğer yolu da siz vatandaşlarımızdan geçiyor. Önümüzde çok önemli bir seçim var. O yüzden Milliyetçi Hareket Partisi olarak bundan sonra daha güçlü olmamız ve Ankara’ya daha kuvvetli gitmemiz lazım ki, Ankara’daki imkanları daha fazla Manisa’ya getirebilelim. Bu nedenle ben Milletvekili aday arkadaşlarımıza kefilim. Bugün buraya sizlerin desteğini istemeye geldik. Bir elin nesi var iki elin sesi var. 14 Mayıs gününde önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonra da üç hilale basacağınız mühür ile Ankara’ya güçlü bir şekilde gideceğiz inşallah. Vereceğiniz destek ile Milliyetçi Hareket Partisi olarak 3 milletvekili çıkaralım ki Manisa’nın sesi Ankara’da daha gür çıksın” dedi. Mahalle ziyaretinde çocukların yoğun ilgi ve alakasıyla da karşılaşan Başkan Ergün, çocuklarla tek tek ilgilenerek kırtasiye seti ve top hediye etti.



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 4.05.2023 11:27:00 942 0

Tarih: 04.05.2023 11:27

Haberi Sesli Oku