SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tüm dünyayı tehdit eden korona virüs (COVİD-19) salgınına karşı sayaç okuma ve fatura dağıtım işlemlerini toplum sağlığı için geçici olarak askıya aldıklarını kamuoyu ile paylaştı. Başkan Ergün, “Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli ve önceliklidir” dedi. 

Korona virüs tehdidinin ortaya çıktığı ilk andan itibaren toplum sağlığını korumak için il genelinde birçok uygulamayı hayata geçirmek için çalışan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sayaç okuma ve fatura dağıtım işleri ile ilgili olarak da yeni bir düzenlemeye imza attı. Başkan Ergün’ün ilgili birimlerine verdiği talimatı sonrasında, Nisan ayı faturaları ile başlayacak olan yeni dönemde, İş yeri ve Ticarethane aboneliklerinde gerçekleşen son dönem faturasının yüzde 50'si, Mesken ve diğer tüm abone tiplerinde ise gerçekleşen son dönem faturasının yüzde 75'i oranında geçici faturalandırma yapılacak. Bu sayede adreslere basılı fatura bırakılmayacak. Fatura bilgilendirme işlemi SMS üzerinden gerçekleştirilecek olup, aboneler Manisa Su Mobil uygulaması ve online.manisasu.gov.tr adreslerinden fatura bilgilerine ulaşabilecek. İçinde bulunulan olağanüstü durum sona erdiğinde, tüm abonelerde normal faturalandırma yapılacak olup, geçici olarak yapılan faturalandırmalar toplam miktardan mahsup edilecek.

Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı Manisa olarak ellerinden gelen her uygulamayı hayata geçirmek için çalıştıklarını ifade ederek, “Vatandaşlarımızın içinde bulunduğumuz şartlar altında su faturaları ile temas etmesinin doğru olmayacağına karar verdik. Bu noktadan hareketle üst yönetimime gerekli çalışmaları yapmaları için talimat verdim. 1 Nisan 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere vatandaşlarımıza basılı fatura göndermeyeceğiz. Hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben buradan hemşerilerime bir kez daha sesleniyor ve mecbur kalmadıkça evde kal Manisa diyorum. Onların sağlığı bizim için her şeyden önemli” dedi.



Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

Konuşmak için ormana götürdüğü ortağını öldürdü

Tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Dehşet! Torununun dövdüğü anneanne hayatını kaybetti

Avukat olmak istiyordu, 17 yaşında kara toprağa girdi

Bağ evinde korkunç ölüm: Boşanma aşamasındaki çift intihar etti

Ankara'da eski eşini bıçaklayarak öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Dehşet: Biri 8 kez bıçakladı, diğeri ateş etti

Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

Eşinden cinayet itirafı: Sevgilisi 500 bin TL karşılığında tetikçi tutmuş

5 km arayla yanarak öldüler: 3 kişilik ailenin cinayet zanlısı cezaevinde intihar etti

Kan donduran cinayet! Hamile kardeşini sokak ortasında kafasından vurarak öldürdü

Kavga ettiği çocukluk arkadaşı tarafından öldürüldü

İnşaat malzemesi yüklü tır alev topuna döndü

Turgutlu’da 100 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 30.03.2020 09:53:00 676 0

Tarih: 30.03.2020 09:53

Haberi Sesli Oku