MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ahmet Ataç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün, Rektör Ataç’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İpek Özunan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Ergün’e, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Burak Aslay, Ali Öztozlu ve Ertuğrul Yıldırım da eşlik etti. Başkan Ergün, MCBÜ rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ahmet Ataç’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, çiçek takdim etti.

“Üzerimize düşeni yapmaya hazırız”

Prof. Dr. Ahmet Ataç başta olmak üzere göreve yeni atanan diğer akademisyenlere de başarı temennileri ileten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak tüm kamu kurumlarıyla her zaman iyi istişareler içerisinde olduk. Hizmet noktasında kişiler gelip geçiyor. Önemli olan yapılması gereken hizmetleri iş birliği içerisinde yapmak. Bu çizgide göreve geldik ve devam ediyoruz. Rabbim bu çizgimizi de bozdurmasın. Her şey imkânlar dâhilinde. Üzerimize düşen ne varsa, yapma noktasında her zaman hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz” dedi.

“Halkın ve öğrencinin yanında olan bir başkansınız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç,” Şahsım ve göreve yeni gelen arkadaşlarım adına iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.  Gerçekten halkın yanında olan, öğrencisini gözeten başkan anlayışında bulunduğunuzu canlı örneklerini geçmişte yaşadık. Üniversite yönetimi olarak gerek Büyükşehir Belediyesinden, gerek ilçe belediyelerinden daima bir şey talep eden iradeden ziyade, birlikte çocuklarımız için, evlatlarımız için, Manisa’mız için  bir şeyler yapabilmenin gayretinde olacağız.  Birlikte yürünen yollarda süreç kısa sürer. Tek taraflı sağlanan imkânlar sürdürülebilir olmaz. Biz bunun farkındayız. Bizim akademisyenler olarak çok güzel cevherlerimiz var. Bunlardan Manisa halkımıza, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine sağlayacağımız imkânlar var. Çıktısı Manisa odaklı olmak kaydıyla. Büyükşehir Belediyesinin de, ilçe belediyelerinin de üniversitemizde kendini gösterebileceğini faaliyet alanları bulup çocuklarımıza yatırım yapabilecekleri yerlerimiz var. Ortak çıktımız çocuklarımız, insanımız. İnşallah hastaneyle, mühendislik fakültesiyle, tekno kentiyle güzel işler yaparız diye ümit ediyoruz. Bu noktada da birlikte yapmak gönlümüzden geçen arzudur” ifadelerinde bulundu



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Eğitim 28.08.2019 17:37:00 0

Tarih: 28.08.2019 17:37

Haberi Sesli Oku