MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 1-7 Eylül arasında kutlanan Zabıta Haftası kapsamında Zabıta Dairesi Başkanı Evren Yıldız ve daire başkanlığına bağlı personelleri makamında konuk etti. Zabıta personeliyle pasta kesen ve haftalarını kutlayan Başkan Ergün, “Halkımız ve belediyemiz arasında önemli bir köprü kuran zabıta personelimizin haftasını kutluyor, görevlerinizde başarılar diliyorum" dedi.

1-7 Eylül arasında kutlanan Zabıta Haftası kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Zabıta Dairesi Başkanı Evren Yıldız ve daire başkanlığına bağlı personellerle birlikte ilk olarak Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’i ziyaret etti.  Karadeniz’in ardından Öztozlu, Yıldız ve daire başkanlığına bağlı personeller, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekilli Mehmet Güzgülü de yer aldı. Zabıta Dairesi Başkanı Evren Yıldız ve daire başkanlığı personeller Başkan Ergün’e çiçek takdim ederken, Başkan Ergün de zabıta personeliyle pasta keserek haftalarını kutladı.

Zor bir görevi yerine getiriyorsunuz

Zabıta teşkilatının, zor bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Vatandaşa hizmet etme noktasında zor bir görevi yerine getiriyorsunuz. Belediyenin yansıması da sahada sizler sayesinde oluyor. Kanun ve yönetmeliğin bizlere verdiği yetki çerçevesinde en iyi şekilde hizmetlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Zaman zaman sahada sıkıntılar yaşamış olsak da, vatandaşımızı dinleyerek hakkaniyet içerisinde en doğrusunu yapmanın çabası içerisindeyiz. Tüm zabıta personelimizin haftasını kutluyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Başkan Ergün’e teşekkür etti

Zabıta dairesinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Zabıta Dairesi Başkanı Evren Yıldız, “Kanun ve yönetmelikler çerçevesinde sahada görevimizi yerine getiriyoruz. Sizin gücünüzü, desteğinizi her zaman arkamızda hissediyoruz. Teşekkür ediyoruz” dedi. Yıldız ve beraberindeki daire başkanlığı personeli Başkan Ergün’ün ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu’yu da ziyaret etti.



Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 7.09.2022 08:53:00 511 0

Tarih: 07.09.2022 08:53

Haberi Sesli Oku