Anahtar Kelimeler: Başkan Ergün Kitap Gününe Katıldı

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eski Manisasporlu futbolculardan Bülent Hasgönüllü’nün kitap imza gününe katıldı. ‘Futbolun Dili’ kitabını yazan Bülent Hasgönüllü, Başkan Cengiz Ergün’e imzaladığı kitabı hediye etti. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor ve İzmirspor’un eski futbolcusu Bülent Hasgönüllü’nün kitap imza gününe katıldı. “Futbolun Dili” isimli kitabının tanıtımını ve imza gününü Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda yapan Bülent Hasgönüllü, kitabını imzalayarak Başkan Cengiz Ergün’e hediye etti. Bülent Hasgönüllü’nün kitap imza gününe Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları Nursel Ustamehmetoğlu ve Cihad Taysi, Spilaş Genel Müdürü Engin Anlı, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan, Manisa futboluna katkı sağlamış önemli isimler, eski futbolcular, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Hasgönüllü’nün dostları, akrabaları ve sevenleri katıldı. Bülent Hasgönüllü, imza gününe katıldıkları için herkese teşekkürlerini ilettikten sonra sözü Başkan Ergün’e verdi. 

“En az onun kadar heyecanlıyız”

Başkan Ergün, konuşmasında, Manisaspor formasını yıllarca terletmiş olan ve ‘Kaptan’ olarak tanınan Bülent Hasgönüllü’nün imza gününe katılmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Ergün, “Yeşil sahalarda Manisaspor formasıyla ter dökmesinin yanında karakteriyle, duruşuyla her zaman örnek bir kişilik olan sevgili Bülent Hasgönüllü, futbol hayatını noktaladıktan sonra da duruşunu bozmayan, saygılı kişiliği, keskin kalemi ve eleştirel bakış açısıyla saygıdeğer ve örnek kişiliğini devam ettiren ender insanlardan biridir. Bugün “Futbolun Dili” adlı kitabıyla yeşil sahalardaki centilmenliğini, zekâsını ve klasını kalemine taşımış. Bizler de bu güzel günde en az onun kadar heyecanlıyız. Güçlü kalemiyle cesur yazılarıyla ve duruşuyla örnek olan bu değerli Manisa aşığı ismin futbolla ilgili görüşlerini en az sizler kadar ben de merak ediyorum. Futbol, sadece yeşil sahada 22 kişinin bir topla oynadığı oyundan ibaret değil. Evrensel bir dili olan, hiçbir şekilde din, dil ve ırk ayrımı olmayan ve milyonları arkasından sürükleyen önemli bir endüstri. Bu güzel sporun kirletilmeden sürdürülebilmesi için saha içinde ve saha dışında herkesin sorumlu olduğu bir gerçek. O açıdan değerli Kaptan Bülent Hasgönüllü kardeşimin bu güzel kitabının hem futbolun içinde olanlara, hem de kendisini futbolsever olarak tanımlayan herkese fayda sağlayacağına yürekten inanıyorum. Bu duygularla imza gününü gerçekleştiren Bülent kardeşimi kutluyorum” dedi. Bülent Hasgönüllü’nün ‘Futbolun Dili’ isimli kitap imza günü, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.



3 aylık hamile eşini bıçaklayıp öldürdü

Her gece pencereye gelen röntgenci genç kızın kabusu oldu

Mantar aramaya çıktı, güvenlikçinin cesedini buldu

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Komşuların gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Korkunç cinayet! Otomobilde öldürüp cesediyle saatlerce tur attılar

YER KAVGASINDA KAN AKTI, PAZARDA CİNAYET

Vahşet! Eşini boğazını keserek öldürdü, oğlunu yaraladı, 4. kattan atladı

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

17 yaşındaki Ardayı iş arkadaşları öldürmüş!

Fabrikadaki iş kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti

Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

Öğretmen baba eşini ve kızını bıçaklayarak öldürdü

Öldürdükleri gencin liseli olduğunu öğrenince çok üzülmüş

Kız arkadaşını öldüren gencin silahlı fotoğrafları ortaya çıktı

Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

Hastanedeki silahlı saldırıda tutuklu sayısı 5’e yükseldi

Arkadaşların alacak verecek kavgası: Börekçide tek kurşunla cinayet

Kadın Cinayeti: Cani Koca Kendini de Asmaya Kalkıştı

Manisa emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 21.09.2019 11:04:00 0

Tarih: 21.09.2019 11:04

Haberi Sesli Oku