SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, "12 Mayıs Hemşireler günü" nedeniyle Saruhanlı Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapan hemşirelere çiçek vererek günlerini kutladı.

Başkan Bilgin, 12 Mayıs Hemşireler günü nedeniyle Saruhanlı Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek hemşirelere çiçek verdi.

Bilgin, burada yaptığı açıklamada, "Salgınla mücadele ettiğimiz şu dönemde, hemşirelerimiz diğer sağlık çalışanları gibi canlarını ortaya koyarak çalışıyorlar. Belki de günlerce ailelerini ve sevdiklerini göremediler. Hemşirelerimizin bu dönemde göstermiş oldukları insanüstü çabaları, özverileri ve fedakarlıklarını asla unutmayacağız.  

Bu vesile "Önce insan" diyerek topluma hizmet etmeyi amaç edinmiş, insanların sağlıkları için çok önemli ve kutsal bir görevi ifa eden, bu yüce meslek mensubu bütün fedakar, cefakar sağlık çalışanlarımızın Hemşireler Gününü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.

 



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

MHP SARUHANLI İLÇE TEŞKİLATI EV EV SOKAK SOKAK HALKIN ARASINDA

SARUHANLI’DA VEFAT…

Saruhanlılı öğretmenlerden Turnuva başarısı

Traktör devrildi: 1 ölü

Deprem oldu hissetiniz mi?

Evinde silahla vurulmuş halde bulundu!

Servis sürücüsü dehşet anlarını anlattı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı duyurdu

Görme engelliler Spil Dağı zirvesinde bayrak değiştirdi

Deneyap 2025 mezuniyet programı gerçekleştirildi

Öğrenci servisi yandı: 13 çocuk son anda kurtarıldı

Manisa Şehir Hastanesi 7 Yaşında

Büyükşehir’den Saruhanlı Okullarında Spor malzemesi

Paranın ilk basıldığı Sardes Antik Kenti artık gece de parlıyor

SALİHLİ KEMERDAMLARI GELENEKSEL 4. YAĞMUR DUASINA YOĞUN KATILIM OLDU

Traktör kazası: 1 ölü

Otobüs kaptanı otel odasında ölü bulundu

Otomobil ile tır çarpıştı: 1 yaralı

Devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

İki motosiklet çarpıştı; 2 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 14.05.2020 10:04:00 997 0
Tarih: 14.05.2020 10:04 Güncelleme: 14.05.2020 10:04
Haberi Sesli Oku