GÖRDES - Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, son günlerde şahsı hakkında çeşitli iftiralarda bulunan Manisa Bembirsen Temsilcisi ve Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Manisa Bembirsen Temsilcisi ve Manisa Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’u hedef almış ve ağır ithamlarda bulunmuştu. Bu gelişmenin üzerine Gördes Belediyesi’nde aynı sendikaya mensup olan üyeler de Şişmanlar’ın Muhammet Akyol’a yönelik hakaretlerinden vazgeçmesi için özür dilemesini istemişti.

Şişmanlar hakaret ve iftiralarını sürdürdü.

Yaptığı paylaşımla bunu kendisine gol atma şeklinde nitelendiren Şişmanlar, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol hakkında hiçbir dayanağı bulunmayan iftiralarını ve hakaretlerini sürdürdü. Gördes Belediyesi çalışanlarını omurgasızlar, Gördes’i de muhtarlık kadar küçük bir ilçe olarak nitelendiren Şişmanlar paylaşımlarıyla tepki çekti.

Gördes’i ve Gördeslileri küçümsedi.

Gördes’in nüfusunu hedef alan Şişmanlar, “30 bin nüfuslu Gördes’te 15 yıl belediye başkanlığı yapmış. 40 bin nüfuslu Manisa’nın Barbaros Mahalelesi’nde ya da 50 bin nüfuslu Muradiye’de gelsin muhtar olsun da göreyim. Oradaki muhtarlar onlardan daha değerli” dedi. Şişmanların Gördes’i hedef alan bu paylaşımları Gördeslilerin ve Manisa’da yaşayan Gördeslilerin büyük tepkisine neden oldu.

Kötü söz, iftira ve hakaret sahibine aittir.

Konuyla ilgili sessizliğini bozan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü ve Bembirsen Başkanı Cengiz Şişmanlar, sadece şahsımı değil mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Gördes’i ve Gördeslileri hedef almıştır dedi.

İftira ve hakaret dolu söylemlerini Manisalı hemşehrilerimizin takdirine bırakıyorum.

Şişmanlar’ın sendikal faaliyetleri görüşmek için kendisinden hiçbir randevu talep etmediğini söyleyen Başkan Akyol; “Geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformu üzerinden şahsımı hedef alarak, çeşitli söylemlerde bulunan ilgili şahsı çok fazla dikkate almadık. Ardından çalışma arkadaşlarımız bu şahsa tepki amacıyla aldıkları kararla tepkilerini gösterdiler. Bunun üzerine hakaretlerini iftira düzeyine çıkardı.

Amacının sendikal faaliyet olmadığını anladık.

Bunun ardından ilgili kişi şahsıma yönelik iftira ve karalama kampanyasına yenilerini ekledi. Yaptığı paylaşımların ve iftiraların sendikal faaliyetlerle hiçbir alakası yok. İstifa ederek farklı partilerden belediye başkanı adayı olacağıma, mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Ak Parti’mize ihanet edeceğime kadar birçok iddiada bulundu. Bu iftiralardan sonra tekrar anladık ki bu şahsın amacının sendikal faaliyetler olmadığı açıktır. Bu iddialara inanmak ve bunları gerçekmiş gibi kamuoyuyla paylaşmak sıra dışı bir akıl tutulmasıdır. Üstüne üstelik bu iftiralarını planlı bir şekilde yerel basına anlık servis ederek, konuyu farklı boyutlara getirmiştir. Müddei iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Şahsımı ve temsil ettiğim makamı hedef alan bu iddialar, iftiralar ve hakaretler hakkında gerekli suç duyurusunda bulunacağım.

Gördes yiğitlerin diyarı, kahramanların şehridir.

Gördes küçük ve güzide bir ilçe, aynı zamanda Manisa’nın en kahraman şehridir. Tarihinde Şehit Makbule Hanım gibi parti Pehlivan gibi nice kahramanları barındıran Gördes’imizin büyüklüğünü tartmak kimsenin haddine değildir. Gördes’imiz Kuvayi Milliye ateşini gururla körükleyen, vatanımız ve milletimiz için her türlü fedakârlığı göze alan kahraman inanların şehridir. Gördes’imizi ve belediye başkanlığımızı nüfusuyla kıyaslayarak, son derece önemli bulduğumuz muhtarlık makamıyla bir tutması ve alay edercesine küçümsemesini de Gördesli vatandaşlarımıza, Manisa’da yaşayan Gördesli hemşerilerimize velhasıl tüm kamuoyunun takdirine bırakıyorum” Dedi.

Rakip partilerin kongresine katılmamızı bir sendikanın sorgulama hakkı yoktur.

Ak Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan’ da yaptığı paylaşımla Şişmanlar’a tepki göstererek, “Başkanımızı karalamaya değersizleştirmeye ne gücünüz ne de bilgi ve beceriniz yeter” dedi. Sözü edilen ve hedef alınan başkanın partilerinin başkanı olduğunu dolayısıyla açıklama yapma gereği duyduğunu ifade eden Dilcan; “Birkaç gündür gerek sosyal medyada gerekse bazı yerel basın organlarında bazı şahıslar tarafından aslı astarı olmadık iftiralar atılarak, planlı ve hesaplı şekilde Belediye Başkanımızı ve Gördes’imizi küçük düşürmeye ve değersizleştirmeye yönelik paylaşım ve yorumlar yapılmaktadır. Başkanımızı karalamaya değersizleştirmeye ne gücü yeter nede bilgi ve becerisi… İyi Parti İlçe Başkanı Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ederek kongreye davet etmiştir. Kaldı ki partilerin birbirlerinin kongrelerine davet etmesi gayet normaldir. İyi Parti Gördes İlçe Teşkilatı da Ak Parti’mizin kongresine katılmıştır. Kaldı ki kongrelere katılmamızı bir sendika temsilcisinin sorgulama hakkı yoktur. Biz davamıza ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkan bunun için canla başla çalışan büyük bir aileyiz. %40’larda olan oyumuzu 2019 seçimlerinde %62’ye çıkararak Manisa’da rekor kıran ve son yerel seçimlerde birinci olan bir teşkilatız” Dedi.



Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

Cinayet: Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi

Kadın bıçaklanarak öldürüldü

Bekçi cinayetinin zanlısı yakalandı

10 yıllık sır cinayet, milyonluk miras davasıyla ortaya çıktı

Yaylada cansız bedeni bulunan kadının üç arkadaşı gözaltına alındı

Kapıyı geç açınca şüphelendi odaları tek tek aradı! Eşini, arkadaşı ile yakalayınca çılgına döndü

Kan donduran olay! Her şeyi böyle itiraf etti

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Öğretmenden 12 yaşındaki kız öğrenciye taciz iddiası

Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi, tehdit şüphelisi tutuklandı

Cezaevinden yeni çıktı, pusuda öldürüldü

Alacak-verecek meselesi nedeniyle dövülerek öldürülen kişi

Kayıp taksici cinayeti: Yakalandı

Sokak ortasında cinayet! Detaylar ortaya çıktı

İki gündür aranıyordu, 15 yaşındaki lise öğrencisi polis ekiplerince bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 7.12.2022 17:44:00 1064 0

Tarih: 07.12.2022 17:44

Haberi Sesli Oku