SARUHANLI - Saruhanlı İlçesinde, Cumhuriyet Halk Partisini olağan ilçe kongresinde İlçe Başkanı seçilen Zeki Bilgin, İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü´nden mazbatasını aldı.

Yönetim Kurulu ile İlçe Seçim Kurulu´na gelen Bilgin, mazbatasını alarak görevine başladı. 

İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü binasından çıkışta gazetecilere açıklama yapan Bilgin, 3 Aralıkta yaptığımız İlçe kongremizin sonucunda parti delegelerimizin teveccühü ile CHP Saruhanlı İlçe başkanlığına seçildim. Çeşitli kademelerde ve her zaman hizmetinde olduğum partime, partililerime, ülkeme CHP Saruhanlı ilçe başkanı olarak hizmet edecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğu söyledi. 

?Gecemizi Gündüzümüze Katarak Var Gücümüzle Çalışacağız? 

Bilgin, Ayrıca birlikte partimizi başarıya taşıyacağımıza inanarak benimle birlikte yola çıkan yönetim kurulu arkadaşlarımı, yani yol arkadaşlarımı da kutluyorum. Bizleri bu şerefli önemli göreve layık gören delegelerimize, partililerimize, gönüldaşlarımıza, yoldaşlarımıza kongreye katılan bütün delege üye ve misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Yeni yönetim kurulu olarak arkadaşlarım ve ben değerli partililerimizin bu güvenine layık olmak, partimizi yerel anlamda ulusal anlamda başarıya taşımak için bugüne kadar olduğu gibi yine gecemizi gündüzümüze katarak var gücümüzle çalışacağız. Bu güvene layık olacağız, çok çalışacağız ve kimsenin başını öne eğdirmeyeceğiz.? 

?Buraya Kadar Bayrağı Büyük Bir Başarı ile Taşıyan Özveri ile Çalışan Başta Eski İlçe Başkanımız Ayşe Sunar´a Teşekkür Ederim?

İlçe Başkanı bilgin sözlerine şöyle devam etti; ?Parti tüzüğümüzün gereği Pazar günü yaptığımız ilçe kongremizde bir görev değişimi olmuş, ilçe yönetimimiz yenilenmiştir. Yeni İlçe başkanı ve yönetimi olarak buraya kadar bayrağı büyük bir başarı ile taşıyan özveri ile çalışan başta eski İlçe başkanımız Ayşe Sunar olmak üzere bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yakın yıllar içinde içlerinde benimde bulunduğum ekip, hep birlikte gece gündüz demeden çok çalıştık büyük mücadele verdik. Bunun karşılığı olarak da hep birlikte partimizi ilçemizde önemli bir noktaya getirdik. Şimdi Nöbet değişimi olmuş ve kongre sona ermiştir. Ülke bir yangın yeri iken hiçbirimiz kongrenin sonuçlarını uzun süre tartışacak, küsecek yada buradan kendisine bir zafer çıkaracak lükse sahip değiliz. Şimdi görev ve çalışma zamanıdır. Aynı bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada yönetimde olan veya olmayan partisine, ülkesine, laik cumhuriyete karşı sorumluluk duyan ve içinde görev hisseden bütün CHP´li arkadaşlarımı göreve davet ediyorum. Gün el ele verip ülkeyi içinde bulunduğu karanlıktan çıkarma günüdür.? 

?Gün Mücadele Günüdür.?

Bilgin, ?Ülkemizin ve ilçemizin gündemi çok yoğındu. Öncelikle ve acilen ülkemizi giderek orta çağ karanlığına sürükleyen vatandaşını ezerek yoksullaştıran, demokrasiyi rafa kaldıran, adaleti çiğneyen, ülkemizi dünyaya rezil eden her yönleriyle gırtlağına kadar yolsuzluğa bulaşmış, yetim hakkını yakınlarına peşkeş çekerek ülkeyi uçurumun kenarına sürüklemiş bir iktidarın kurtarmamız gerekmektedir. Bununla birlikte iktidar partissine mensup oldukları halde şehrimize gayri safi hasıladan pay alabilecek, şehrimin istihdamına katkı yapabilecek hiçbir hükümet yatırımı yada özel sektör yatırımını ilçemize getiremeyen yeni gözlerle büyüyen ve kalabalıklaşan ilçemizn bu gelişmesini yönetecek önlemleri alarak gerekli düzenlemeleri yapamayan şehrimize hiçbir hizmet hiçbir katkı yapmayan mevcut belediye yönetiminden de kurtarmanın zamanı çoktan geçmiştir. Gündemimiz bellidir. Görevimiz ülkemizde ve ilçemizde halkın iktidarını sağlayıncaya kadar mücadele edeceğiz.? Dedi. 

Başkan bilgin sözlerine şunları ekledi; ?Tüm zorlukların aşılabilmesi ve ülkemizin aydınlığa ulaşabilmesi için aşılması gereken en önemli, en kritik eşit 2019 yılında yapılacak seçimlerdir. Ülkemizin ve ilçemizin geleceğe için 2019 yılında yapılacak bütün seçimlerden zaferle çıkmak zorundayız. Bunun için bütün yurtseverleri, bütün demokratları bütün Cumhuriyet Halk Partileri göreve çağırıyoruz.?



Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 6.12.2017 16:56:11 328 0

Tarih: 06.12.2017 16:56

Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri