AZİMLİ MAHALLESİ BAŞKAN ERGÜN’Ü BAĞRINA BASTI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçe programı kapsamında Azimli mahallesini ziyaret etti. Başkan Ergün’ü bağrına basan mahalle sakinleri, alt ve üstyapı çalışmaları ile Azimli’nin çehresinin değiştiğini belirterek, Başkan Ergün’e teşekkür ettiler. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesini ziyaret etti. Başkan Ergün İshakçelebi mahallesi ziyaretinin ardından Azimli mahallesi sakinleriyle  bir araya geldi.  Mahalle Muhtarı Osman Yanar tarafından karşılanan Başkan Ergün’e, MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Şehnaz Güvendik Arık, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Büyükşehir Belediyesi ve Saruhanlı Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Cıllı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, Saruhanlı KAÇEP Başkanı Didem Anat, MANULAŞ Genel Müdürü Özgür Temiz ve Mahalle Muhtarları eşlik etti. Mahalle muhtarı Osman Yanar’ın çiçek takdimi sonrasında Başkan Ergün, mahallede kendisine büyük ilgi gösteren vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etme fırsatı buldu.  Çocuklara kırtasiye seti ve top hediye etti. 

“Alt ve üstyapı yenilendi”

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Azimli mahallesinde alt ve üstyapı yatırımları kapsamında, 5 bin 400 metre içme suyu hattı, 5 bin 600 metre kanalizasyon hattı yapım işi, 31 bin metrekarelik kilitparke taşı döşeme işi gerçekleştirildi. 250 ve 500 kişilik foseptik imalatı yapıldı. 165 adet uzaktan okumalı mekanik sayaç ücretsiz olarak hanelerin dışına taşındı. İçme suyu deposunun bakım onarım ve yenilemesi yapıldı. 1 kilometrelik dere temizliği yapılarak 1.100 ton rüsubat (çöp) temizlendi. 3 adet prefabrik kutu menfez imalatı gerçekleştirildi. Bu yatırımların toplam maliyeti 5 milyon 164 bin TL oldu. 

Büyükşehir 20 Kilometrelik Beton Yol Çalışması Yaptı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Azimli mahallesinde 9 Milyon 300 bin TL yatırım bedeli ile 20 kilometrelik beton yol çalışması yapıldı. Katı Atık Transfer İstasyonu inşa edildi. Mahalleye Sağlık Evi kazandırıldı. 

“Her zaman Cengiz Başkanımızın yanındayız”

Mahalle muhtarı Osman Yanar,  “İyi bir yöneticide 3 özellik vardır. Parayı, zamanı ve insanları iyi yönetir. Bu özellikler Cengiz Başkanımda var. Mahallemize 100 yıllık yatırım yapıldı. Yapılan hizmetleri görmemek duymamak için ya kör ya sağır olmak lazım. Azimli çok güzel oldu. Mahallemize teşrif eden ve her zaman yanında olacağımız Manisa Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Cengiz Ergün ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. ” dedi.

Akçay, MHP’nin Üretken Belediyecilik anlayışına değindi

MHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Adayı Erkan Akçay da, Azimli mahallesinde yaptığı konuşmada önümüzdeki seçimlerin önemine değinerek, Türk ulusunun aynı bayrak altında yaşadıkça başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Üretken Belediyecilik anlayışını en iyi şekilde yansıtan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz” dedi. 

Ali Uçak, “Cengiz Başkanım Manisa’ya çok güzel hizmetler yaptı”

MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, “Biz ay yıldızlı bayrağın altında bir arada oldukça her şeyi başarırız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa’ya çok güzel hizmetler yaptı. Burada bulunan herkesin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum” dedi. 

Azimli’nin çehresi değişti

Azimli mahallesi sakinleri tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “780 tane kırsal mahallemiz var. Şu ana kadar 265 tanesinin altyapı ve üstyapısını yaptık. İnşallah geri kalan mahallelerimize de alt ve üstyapı hizmetlerimizi götüreceğiz. Allah bizlere bu hizmetleri yapmayı nasip etsin. Modern sokakları ve sağlam altyapısı ile Azimli mahallemizin burada yaşayan vatandaşlarımızın dediği gibi çehresi değişti. Daha güzel bir Manisa için canla başla çalışıyoruz” dedi.



Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

Yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti

Karısını tüfekle öldürüp intihar etti

Kan donduran olay: 14 yaşındaki çocuk 4 yaşındaki kuzeninin boğazını keserek öldürdü!

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten yöntemle belirledi

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti

Cinayet: İmam, husumetli komşusu tarafından öldürüldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 27.04.2023 10:17:00 1184 0

Tarih: 27.04.2023 10:17

Haberi Sesli Oku