SARUHANLI - Dünyada artan rekabet, hemen her sektörde firmaları farklılaşmaya ve yeni pazar arayışlarına doğru hızla yöneltirken, küresel ekonomik kriz ve pandemi doğru adımlar atılması durumunda birçok fırsatı da beraberinde getiriyor.

Özellikle Covid-19 pandesiyle birlikte karşımıza çıkan yeni normalde, iş yapış biçimlerinde ve stratejilerde yaşanan köklü değişimler, sahip olduğu esneklik ve üretim yetkinliği ile öne çıkan Türk firmaları için Avrupa’da yepyeni kapılar açabilir.

Türk şirketleri açısından Avrupa’da satın alınabilecek 1 milyon şirket olduğunu belirten Çek-Türk Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve Çekya-Türkiye İş Konseyi (DEİK) Üyesi Yalın Yüregil, dünyayı etkileyen pandeminin bu konuda bir fırsat da oluşturduğunu belirtti.

Gayrimenkul, lojistik gibi pek çok alanda Türk yatırımcılar için seçenekler bulunduğunu kaydeden Yüregil, bu noktada özellikle Avrupa’nın merkez ülkelerinden biri olan Çekya’nın, yatırım planlayan girişimciler için büyük avantaj sağladığını söyledi.

Beraber çalışacak lokal ofis avantaj sağlıyor

Türk şirketlerinin Avrupa’da başarılı olmaması için herhangi bir kısıtlamanın olmadığını da belirten Yalın Yüregil, “Türk şirketlerinin Avrupa’da başarılı olmaması için herhangi bir kısıtlama yoktur. Yeter ki doğru yönlendirme ve rehber eşliğinde bir iş planı gerçekleştirip, bu hedefe ulaşmak için beraber çalışabileceğiniz lokal ofisiniz olsun“ dedi.

Yaşadığı zorlukları çalışma modeli ile fırsata çevirdi

Türk şirketlerinin yurt dışında açılırken daha başarılı olmalarını sağlamak için dizayn edilmiş bir çalışma modeli geliştirmek hedefiyle hayata geçirdikleri Yeye Agency firmasından bahseden şirket kurucusu Yüregil, 5 farklı ülkede şirket kurup tek başına, lokal dili bilmeden ve herhangi bir ortağı olmadan geçtiği zor aşamaların aynısını diğer Türk girişimciler yaşamasın diye, tüm çalışma modelini bu eksikliğin üzerine dizayn ettiklerini kaydetti.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

Genç sporcu evinde ölü bulundu

Park halindeki otomobilin üzerine ağaç devrildi

Manda yoğurdu satma bahanesiyle yaşlıları 'tırnakçılık'la dolandırdı

Kömür yüklü tır alev aldı

Muradiye Fidanlığı geleceğe nefes olmaya devam ediyor

İki Kez Uzatmaya Giden Tarihi Maçın Galibi Turgutlu Belediyesi

ŞEHZADELER BELEDİYESİ KADINLAR İÇİN EL SANATLARI ATÖLYESİ DÜZENLEDİ

Meyve yüklü tır devrildi

Saruhanlı'da 53 yıldır Dayıbaşılık yaparak karşılıksız aracılık hizmeti veriyor

Otomobil ile otobüs çarpıştı: 1'i ağır 3 yaralı

İki gündür kayıp Alzheimer hastası yaşlı adam makilik alanda ölü bulundu

Telefon dolandırıcıları yakalandı

Hijyen kurallarına uymayan işletme mühürlendi

Traktör devrildi: 1 yaralı

Takla atan Tofaş'ın sürücüsü hayatını kaybetti

Refüje giren otomobilde 5 kişi yaralandı

Kaldırıma çarpıp devrilen motosiklette 2 kişi yaralandı

Çocukların kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

TBMM Engelli Bireyler Komisyonu, Kula Gençlik Kampı’nda engelliler ve aileleriyle buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Dünya 10.10.2020 00:34:00 34597 0
Tarih: 10.10.2020 00:34 Güncelleme: 10.10.2020 00:34
Haberi Sesli Oku