SARUHANLI - Dört yıl önce Boyner mağazalarında başlayan, pandemi döneminde daha çok iyilikseverin projeye katılmasını sağlamak için milyonlarca insanın ziyaret ettiği internet mağazası boyner.com.tr‘ye de taşınan Askıda İyilik paketleri ihtiyaç sahiplerinin bayramlarını güzelleştirmek için sunuluyor.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre, Askıda İyilik projesi ile mağazalarında ve boyner.com.tr’de ihtiyaç sahipleri için hazırlanan “İyilik Paketleri” kar amacı güdülmeden, iyiliğin yayılması için satışa sunuluyor. Müşterilerin, mağazalar ya da boyner.com.tr’den yaptıkları alışverişlerine 30 TL değerindeki iyilik paketleri kolayca eklenebiliyor. Satın alınan İyilik Paketleri için Boyner de aynı miktarda katkı yaparak, alt ve üst giyimden oluşan İyilik Paketlerini Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Bu iyilik projesi ile bugüne kadar 43 bin 239 İyilik Paketi, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı

Açıklamada görüşlerine yer verilen Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Koçoğlu, iyiliği yaymanın temel hedefleri olduğunu belirterek, "Tüm paydaşlarımızın da desteği ile iyiliği geniş kitlelere yaymayı önemsiyor, iyilikleri çoğaltmak için heyecan duyuyoruz. Milletçe ortak paylaşımlarımızın önde gelenlerinden bayram dönemlerinde iyilik yapmak, karşılık beklemeden yardımlaşma, ortak değerlerde buluşma ve dayanışma duygusu daha da çoğalıyor, bayram coşkusu ile birleşerek yaşanıyor. Bu dönemde müşterilerimizin de dahil olduğu iyilik hareketi ile ihtiyaç sahiplerine kıyafet desteği sağlayan Askıda İyilik projemiz daha çok yayılıyor. Müşterilerimizin mağazalarımız ve boyner.com.tr’den yaptıkları alışverişlere 30 TL tutarındaki Askıda İyilik paketlerinden ekleyerek ihtiyaç sahipleri ile giyim desteğini buluşturabiliyoruz." ifadelerini kullandı.

Boyner’in de müşterilerimizin katkısı kadar katkı sağladığı Askıda İyilik paketlerinin Lokman Hekim Sağlık Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını kaydeden Koçoğlu, "Bayram dönemlerinde Askıda İyilik paket satışlarımız yaklaşık yüzde 70 oranında artıyor. 2016 yılından bu yana Boyner’in her koşulda sürdürmekten vazgeçmediği proje kapsamında bugüne kadar 43 bin 239 İyilik Paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Bu bayramda da müşterilerimizle birlikte milletçe sahip olduğumuz yardımlaşma değerini yaşatmak, iyiliği yaymak, Askıda İyilik projemiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerinin gülümsemelerine, bayramlarına ek mutluluk yaratmalarına ortak olmak arzusundayız." değerlendirmelerinde bulundu.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

'Delirten hastalık' kabusundan 3 yılın sonunda kurtulabildi

Kayıp köpeğini bulana 50 bin lira verecek

Ege Üniversitesi radyoterapide Avrupa’nın eğitim üssü oldu

Efsane müzikal 'Hisseli Harikalar Kumpanyası'na İzmir'de yoğun ilgi

Lösemili çocuklara anlamlı destek

Manisa'da öğretmenlere çifte bayram

Radikal Eğitim Kurumları, Öğretmenler Günü davetinde buluştu

Freni tutmayan otomobil park halindeki araçlara çarptı: 1 yaralı

Trafik kazası, birisi ağır 2 yaralı

Kız kardeşine şaka yapmak istedi gözaltına alındı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürhan Özcan’ın Acı Günü: Annesi Münevver Özcan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Saruhanlı'da vefat...

Kan donduran vahşet: Aile evlerinde ölü bulundu, komşular şokta!

Ticari taksiyle geldikleri ilçede 2 milyon TL'lik dolandırıcılık yaptılar

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

İş kazası: 55 yaşındaki Şahıs hayatını kaybetti

Ünlü profesör Canan Karatay eşini kaybetti! Ölümüyle sarsıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 24.07.2020 06:04:00 1334 0
Tarih: 24.07.2020 06:04 Güncelleme: 24.07.2020 06:04
Haberi Sesli Oku