MANİSA - MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Bircan Kaynak, Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Yahya Yüksel’i ağırladı. Muhtar Yüksel, mahallelerinde 10 yıldır yaşanan su sıkıntısının MASKİ’nin çalışması sayesinde ortadan kaldırıldığını ifade ederek teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde hayata geçirdiği çalışmalarla yüzleri güldürmeye devam ediyor. Şehzadeler ilçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesi’nin 10 yıllık su sıkıntısının şebeke bağlantı yenileme çalışmasıyla ortadan kaldırılması da mahallede büyük sevinç yarattı. Bu amaçla Mahalle Muhtarı Yahya Yüksel, İçme Suyu Daire Başkanı Bircan Kaynak’ı makamında ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

“Susuzluk yüzünden taşınmayı düşünenler vardı, şuan herkes çok mutlu”

Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Yahya Yüksel,  “10 yıldan bu yana mahallemizde su konusunda problem vardı. 2’nci katlara bile su çıkmıyordu. Hatta bu sorundan dolayı Manisa merkeze taşınmayı düşünenler bile oldu. Şuan herkes çok mutlu. MASKİ tüm ekibiyle güzel bir şekilde çalıştı. Artık hiçbir sıkıntımız kalmadı. Mahallem adına, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Tüm personelimizle birlikte çok çaba sarf ediyoruz”

İçme Suyu Daire Başkanı Bircan Kaynak da nazik ziyaretinden ötürü Muhtar Yüksel’e teşekkür etti. Daire Başkanı Kaynak, “Muhtarlarımızı böyle güzel sebeplerle ağırlamak bizleri çok mutlu ediyor. Motivasyonumuz daha da pekişiyor. Vatandaşlarımızın memnuniyeti için ilimiz genelinde tüm personelimizle birlikte çok çaba sarf ediyoruz. Böyle güzel geri dönüşler almak da emeğimizin asıl karşılığıdır” dedi.



Saruhanlı’da 12. Sınıf Öğrencileri İçin Anlamlı İftar Buluşması

Saruhanlı’da Engel Tanımayan Şampiyon: Muhammed Emin Çiftçi İl Birincisi Oldu

Saruhanlı’da Vefat…

Belen Yolu Projesinde Önemli Adım: 1,6 Milyar TL’lik Sözleşme İmzalandı

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 105. Yılı Saruhanlı’da Coşkuyla Anıldı

DÜNYA BÖBREK GÜNÜ: SAĞLIKLI BÖBREKLER, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı’dan 12 Mart Mesajı

Mütevellili Mahallesi’nde 1500 Kişilik İftar Sofrası Kuruldu

Başkan Cıllı’dan 8 Mart’ta Kadınlara Anlamlı Jest

Saruhanlı Devlet Hastanesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Saruhanlı’da Yeni Devlet Hastanesinin Yapımına Başlandı

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldi

Saruhanlı'da vefat...

Büyükşehir’den Saruhanlıya 22 milyon TL’lik yatırım... Çalışmalar başladı

Saruhanlı’da dere temizliği başladı... Koku ve sinek sorunu sona erecek

İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 8.09.2019 15:55:00 922 0
Tarih: 08.09.2019 15:55 Güncelleme: 08.09.2019 15:55
Haberi Sesli Oku