SARUHANLI - DenizBank Saruhanlı Şube Müdürü Kenan Tahir Uncu DenizBank 2014 yılı başında hayata geçirdiği ve emeklilerden yoğun ilgi gören kampanyasını yenileyerek, maaşını DenizBank’a transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 200 TL nakit ödül verdiğini bildirdi.

Uncu, yaptığı basın açıklamasında; “Ödül kazanan emekliler, fastPay uygulamasını indirmeleri ve kayıt olmaları durumunda ek olarak 50 TL, ilk kez Emekli Bonus kredi kartı sahibi olan emekliler ilk alışverişinde 50 TL Bonus hediye kazanacak. Emekliler böylelikle toplamda 300 TL tutarında ödül kazanma fırsatı yakalayacaklar.

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, emeklilere ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yeni kampanya ile maaşını Deniz’e transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 200 TL nakit ödül verilecek. Ödül kazanan emekliler fastPay uygulamasını indirmeleri ve kayıt olmaları durumunda ek olarak 50 TL, DenizBank Emekli Bonus kredi kartı sahibi olmaları ve ilk alışverişlerini gerçekleştirmeleri durumunda ise 50 TL Bonus hediye kazanacak. Emekliler böylelikle toplamda 300 TL tutarında ödül kazanma fırsatı yakalayacaklar. Kampanyaya katılan emeklinin ilk maaşının DenizBank hesaplarına yatmasını takip eden ay içerisinde kazanmış olduğu ödül maaş hesabına yatırılacak.” Dedi.

-“Emekli müşterilerimizin hayatını Deniz’de güzel kılmak için çalışıyoruz”-

Şube Müdürü Kenan Tahir Uncu, şunları söyledi: “Özel sektör bankaları içinde emeklilere ayrıcalıklı hizmet anlayışını getiren Bankamız, bu alanda ilklere imza atmak üzere yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bu bağlamda, 2014 yılı başında hayata geçirdiğimiz ve emeklilerimizin yoğun ilgi gösterdiği hoş geldin kampanyamızı yeniledik. Emeklilerimiz yeni kampanyamızla 300 TL değerinde ödül kazanma fırsatı elde ediyorlar. Emekli müşterilerimizin hayatını Deniz’de güzel kılmak, ilk arzumuz. Önümüzdeki dönemde de emeklilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip etmeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm emeklilerimizi DenizBank şubelerine davet ediyoruz.”

-Ayrıcalıklı bankacılık hizmetleri-

Uncu ifadelerini şöyle sürdürdü; “Şubelerde işlem önceliği, uygun faizli ihtiyaç kredileri, acil nakit ihtiyacı için Kurtaran Hesap, internetten ve İletişim Merkezi’nden ücretsiz havale ve EFT, Türkiye’deki ve dünyadaki tüm ATM’lerden ücretsiz para çekme ve hesap bakiyesi sorgulama, vadeli mevduata özel faiz oranları ve hesap işletim ücreti muafiyeti DenizBank’ın emeklilere sunduğu fırsatlar arasında yer alıyor.”

-Emekli Bonus avantajları-

DenizBank’ın Emekli Bonus ürününde tüm Bonus özellikleri bulunduğunu ifade eden Şube Müdürü Uncu, “Emekli Bonus ile alışverişler taksitlendirebiliyor, yapılan harcamalardan bonus kazanılabiliyor, biriktirilen Bonuslar ile program ortaklarından bedava alışveriş yapılabiliyor. Elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturalarıyla eczane, market vb. harcamalarında indirim fırsatları da emeklileri bekleyen avantajlar arasında yer alıyor. Kira, aidat gibi ödeme talimatlarında ücret ve komisyon muafiyetleri, emeklilere özel düşük faiz oranları gibi birçok fırsat da yine Emekli Bonus’un içinde yer alıyor. Dijital bankacılıkta ezber bozan uygulama: fastPay

DenizBank’ın mobil cüzdan uygulaması fastPay sayesinde DenizBank müşterisi olsun olmasın herkes cepten cebe 7/24 ücretsiz para gönderebiliyor. Kullanıcılar istedikleri kredi kartlarını, DenizBank müşterileri DenizBank Mevduat Hesabı’nı veya kredi kartını fastPay cüzdanına bağlayabiliyor, fastPay işyerlerinde hızlı alışveriş olanağına sahip oluyor. İnternetten alışverişlerde kart bilgileri girilmesine gerek kalmadan daha hızlı ve güvenli ödeme gerçekleştirme imkânı da fastPay’ın avantajları arasında yer alıyor. Uygulama AppStore, WindowsPhone Store ve Google play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ayrıca DenizBank’ın mobil cüzdanı fastPay, sesle para gönderme özelliğinden sonra dünyada bir ilk olarak ATM’lerde sesle para çekme özelliğini de hayata geçirdi.” Dedi.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 11.10.2014 10:49:44 830 0

Tarih: 11.10.2014 10:49

Haberi Sesli Oku