SARUHANLI - Manisalı birçok siyasetçi, bürokrat, iş insanı ve öğrencileri misafir ederek birbirleriyle diyaloglarının güçlendirilmesinin, hemşehri bağlarının arttırılmasının hedeflendiği Helva Sohbetleri etkinliğinin ilk konuğu 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç oldu. Sıkı bir hemşehri bağının olduğu bilinen, Manisa’ya ve Manisalılar’a karşı önemli katkıları olan Arınç, Ankara’da öğrenim gören üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Tatlının yanında tatlı sohbet havasında geçen etkinlikte konuşan Bülent Arınç; çocukluğunun, gençliğinin ve siyasete ilk adım attığı Manisa’daki anılarından bahsetti. Öğrencilere sık sık Manisa’nın değerini ve hemşehrilik bağlarının ne denli önemli olduğunu vurgu yapan Arınç, gençlere de gelecekleri adına tavsiyelerde bulundu. Salonda bulunan herkesin tek tek birbirini tanıtması ile devam eden etkinlik daha sonra toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Recep Gezinti, Helva Sohbetleri programının Manisa’daki Ankaralılar için önemli bir etkinlik olduğunun altını çizerek ‘’ Ülkemizin ve ilimizin kültürel ve ekonomik yapısına katkıda bulunmak ve buna bağlı olarak hemşerilerimizi bu düşünceye ortak edip dernek faaliyetlerimizi bu çerçevede yürütmek önceliğimiz. Burada hepimiz gurbetteyiz. Birbirimize sıkı sıkıya kenetlenmek, Manisalılar arasında güçlü bağlar oluşturmanın gayesindeyiz. Bu vesileyle Helva Sohbetleri etkinliğimizin bu hedeflerimiz doğrultusunda önemli bir katkısı olacak. Bu etkinliğimizi de gelenekselleştirmeyi, bizlerden sonrakilere de miras bırakmayı düşünüyoruz. Tüm Ankara’daki hemşehrilerimizi de derneğimize davet ediyoruz’’ diye konuştu.

Kızılay Selanik caddesindeki yeni binasına taşınan Ankara Manisalılar Mesir Ve Dayanışma Derneği, binasının resmi açılışını kısa bir süre sonra gerçekleştirecek



Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 27.12.2021 10:07:00 720 0

Tarih: 27.12.2021 10:07

Haberi Sesli Oku