Anahtar Kelimeler: ALTAY’ HEDEF AKHİSAR’ MAĞLUP ETMEK

SARUHANLI - Altay Sportif Direktörü Murat Uluç, gelecek hafta sonu Bornova Doğanlar Stadı’nda Akhisarspor’u mağlup ederek Süper Lig hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi.

Siyah-beyazlılar, 21 Haziran Pazar günü saat 20:00’da Akhisarspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde sürdürürken, Altay Sportif Direktörü Murat Uluç karşılaşmaya her yönüyle hazır olduklarını söyledi. Uluç, “Korona virüs sürecinden önce takım olarak iyi bir hava yakalamıştık. Üst üste aldığımız başarılı sonuçlar vardı. Ancak kimsenin öngöremediği bir salgın süreci yaşandı. 19 Mart 2019 tarihinde ligler ertelendi. Biz de o süreçten sonra oyunculara ilk etapta evlerinde bireysel çalışma programı hazırladık ve bu şekilde çalıştık” dedi.

OYUNCULARIMIZ HAZIR DÖNDÜ

Mayıs ayının ilk haftasından önce tesislerde Korona virüs testlerinin yapıldığını hatırlatan Sportif Direktör Murat Uluç, “Test sonuçlarımızda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Oyuncularımız da hocamız Yalçın Koşukavak’ın kendilerine vermiş olduğu antrenman programını iyi uygulayarak geri döndüler. Mayıs ayının ortasından itibaren takım olarak idmanlara başladık. Futbolcularımızın idmanlarını takip ediyorum. Onların hazır ve istekli olduklarını gördüm” şeklinde konuştu.

TEK HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Akhisarspor ile oynayacakları karşılaşmanın hedeflerine ulaşma adına çok önemli olduğunu belirten Uluç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Pandemi sürecinde herkes çalışmalarını yaptı. Artık söz bir anlamda futbolcularda olacak. Biz Akhisar maçına büyük önem veriyoruz. Rakibimizi yenerek sezon başında belirlemiş olduğumuz Süper Lig’e bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Camia olarak Akhisarspor maçından üç puanla ayrılmak için motive olduk. Bu maçı kayıpsız atlatırsak Süper Lig’in en güçlü adaylarından birisi olacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın”

Murat Uluç, gelecek hafta sonu oynanacak maç öncesinde sakat ve eksik oyuncuları bulunmadığını ifade etti.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SEZON SONUNA BIRAKILDI

Öte yandan Altay’da transfer teklifleri alan bazı oyuncuların durumu hakkında konuşan Uluç, “Transfer dönemi olmasa da birçok oyuncumuza transfer teklifleri geliyor. Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu ve yönetim olarak şu anda transfer tekliflerine kulağımızı tıkadık. Bizim Altay olarak bir hedefimiz var. Bu Büyük Altay’ı layık olduğu Süper Lig’e çıkarmaktır. Sezon bittikten sonra oyuncularımıza gelen transfer tekliflerini oturup değerlendiririz. Şu anda Altay’da yöneticisinden futbolcusuna kimsenin transferi düşündüğü yok. Tek düşüncemiz takımı Süper Lig’e çıkarmak” dedi.



STEM Haftasında Minik STEM'ciler Sertifikalarını Aldı!

CHP'li Bilgin ve Özalper arasında ipler geriliyor… Zeki Bilgin’den bir açıklama daha!

Trafik kazası: 1 ölü

Freni patlayan kamyon, öğrenci servisine çarptı

Soma'da jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Turgutlu’da kaçak içki ve tütün operasyonu: 3 gözaltı

Saruhanlı'da vefat...

Ormana odun toplamaya giden yaşlı çiftin cansız bedenleri 2 gün sonra bulundu

Mandalı protesto: Okul sahibinden dikkat çeken tepki

Tarım Fuarında su seferberliği çağrısı

Turuncu renkle lösemiye farkındalık

Engelli rampalarına ve park yerlerine yapılan ihlallere ceza yağdı

AKP’li başkan seçimden önce vurgun yapmış! Skandal, Sayıştay raporlarında çıktı

Uyuşturucu soruşturması devam ediyor! Ünlülere hapis cezası yolda mı?

Erkam Yıldırım havaalanını birbirine katmış: ‘Ben Binali Yıldırım’ın oğluyum’

Saruhanlı CHP’de neler oluyor? Zeki Bilgin istifa etti… Özalper’in sözlerinin perde arkasında ne var?

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Çocuklara ‘çevre’ bilinci aşılanacak

Otomobille çarpışan traktör ikiye bölündü

Gördes Huzurevi’nde 'Engelsiz işgücü' buluşması

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 9.06.2020 08:07:00 1053 0
Tarih: 09.06.2020 08:07 Güncelleme: 09.06.2020 08:07
Haberi Sesli Oku