Anahtar Kelimeler: ALTAY’ HEDEF AKHİSAR’ MAĞLUP ETMEK

SARUHANLI - Altay Sportif Direktörü Murat Uluç, gelecek hafta sonu Bornova Doğanlar Stadı’nda Akhisarspor’u mağlup ederek Süper Lig hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi.

Siyah-beyazlılar, 21 Haziran Pazar günü saat 20:00’da Akhisarspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde sürdürürken, Altay Sportif Direktörü Murat Uluç karşılaşmaya her yönüyle hazır olduklarını söyledi. Uluç, “Korona virüs sürecinden önce takım olarak iyi bir hava yakalamıştık. Üst üste aldığımız başarılı sonuçlar vardı. Ancak kimsenin öngöremediği bir salgın süreci yaşandı. 19 Mart 2019 tarihinde ligler ertelendi. Biz de o süreçten sonra oyunculara ilk etapta evlerinde bireysel çalışma programı hazırladık ve bu şekilde çalıştık” dedi.

OYUNCULARIMIZ HAZIR DÖNDÜ

Mayıs ayının ilk haftasından önce tesislerde Korona virüs testlerinin yapıldığını hatırlatan Sportif Direktör Murat Uluç, “Test sonuçlarımızda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Oyuncularımız da hocamız Yalçın Koşukavak’ın kendilerine vermiş olduğu antrenman programını iyi uygulayarak geri döndüler. Mayıs ayının ortasından itibaren takım olarak idmanlara başladık. Futbolcularımızın idmanlarını takip ediyorum. Onların hazır ve istekli olduklarını gördüm” şeklinde konuştu.

TEK HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Akhisarspor ile oynayacakları karşılaşmanın hedeflerine ulaşma adına çok önemli olduğunu belirten Uluç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Pandemi sürecinde herkes çalışmalarını yaptı. Artık söz bir anlamda futbolcularda olacak. Biz Akhisar maçına büyük önem veriyoruz. Rakibimizi yenerek sezon başında belirlemiş olduğumuz Süper Lig’e bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Camia olarak Akhisarspor maçından üç puanla ayrılmak için motive olduk. Bu maçı kayıpsız atlatırsak Süper Lig’in en güçlü adaylarından birisi olacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın”

Murat Uluç, gelecek hafta sonu oynanacak maç öncesinde sakat ve eksik oyuncuları bulunmadığını ifade etti.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SEZON SONUNA BIRAKILDI

Öte yandan Altay’da transfer teklifleri alan bazı oyuncuların durumu hakkında konuşan Uluç, “Transfer dönemi olmasa da birçok oyuncumuza transfer teklifleri geliyor. Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu ve yönetim olarak şu anda transfer tekliflerine kulağımızı tıkadık. Bizim Altay olarak bir hedefimiz var. Bu Büyük Altay’ı layık olduğu Süper Lig’e çıkarmaktır. Sezon bittikten sonra oyuncularımıza gelen transfer tekliflerini oturup değerlendiririz. Şu anda Altay’da yöneticisinden futbolcusuna kimsenin transferi düşündüğü yok. Tek düşüncemiz takımı Süper Lig’e çıkarmak” dedi.



SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli Mahallesi’nde Üreticilere Bitki Koruma Eğitimi

Kolcu Home Design & Yapı Saruhanlı’da Hizmete Açıldı

GÖRDES ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’DA TANER BATUR GÜVEN TAZELEDİ

Saruhanlı Almış Şentürk MTAL “Okulum Temiz Belgesi”ni Gururla Aldı

SARUHANLI İÇİN METEOROLOJİK UYARI Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor

Manisa'da aşırı yağmurlardan istinat duvarı çöktü: 1 ölü

Saruhanlı’da Taşkın Riskine Karşı Önlem: Tahliye Kanalında Temizlik Çalışmaları Başlatıldı

Her Gün Birincilik! Saruhanlı’dan Badminton’da Büyük Gurur

Saruhanlı’da “Bir Dize, Bir Ezgi” Gecesi: Şiir ve Müziğin Kalplere Dokunduğu Buluşma

Miras kavgası nedeniyle kardeşini öldürüp kaçan zanlı ölü bulundu

SARUHANLI’DA VEFAT…

Koyuncu Mahallesi’nde Arazi Yolu Islah Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

GÜLŞAH DURBAY’IN ADI ÇEKMEKÖY’DE ÇOCUKLARIN GELECEĞİNDE YAŞAYACAK

Şahin’den Net Mesaj: “Bu Tablo Güzel Günlerin Habercisi”

Çiftçimizin Yanındayız, Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz

SARUHANLI’DA ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE EYLEM PLANI TOPLANTISI YAPILDI

Saruhanlı’nın Gururu Yıldız Kızlar İl Şampiyonu Oldu

Aşırı sürat ölüm getirdi

Çınaroba Mahallesi’ne Hayırlı Olsun: Sosyal Tesislere Yemek Pişirme Alanı Kazandırılıyor

Saruhanlı’da Vefat…

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 9.06.2020 08:07:00 1156 0
Tarih: 09.06.2020 08:07 Güncelleme: 09.06.2020 08:07
Haberi Sesli Oku