SARUHANLI - Ak Parti Manisa Milletvekili Adayları Saruhanlı İlçesinde düzenlenen törenle vatandaşlara tanıtıldı.

Atatürk meydanında gerçekleştirilen törende adaylar, kürsüye çıkarak kendilerini tanıtıp yapacakları hizmetlere ilişkin bilgiler verdi.

Törende konuşan, Manisa Ak Parti Eski İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Murat Baybatur, Siyasete genç yaşta refah partisinde Başbakan yardımcısı Bülent Arınç ile birlikte başladığını ve beraber Saruhanlı'ya çok geldiklerini ifade ederek,   Daha sonra Ak Parti kuruldu, gençlik kolları olarak göreve başladık. Yine Saruhanlı İlçemize çok geldik. Daha sonra il başkanı olarak göreve geldim. Ve o günden itibaren de ta ki vazifemizi bırakasıya kadar tüm ilçelerimizle beraber Saruhanlı'ya da çok geldik. Şimdi 9 milletvekili adaylarımızla bütün ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Ama bugün Saruhanlı bir başka herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ak Parti Manisa Milletvekili adayı Selçuk Özdağ ise, burada yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi; 7 Hazirana 38 gün kaldı. 38 gün boyunca 13 yıldır yaptıklarımızı anlatacağız. 1950'de çok partili hayata geçtik. Menderesi seçtiniz, Ne dediniz? ‘Yeter sözde, kararda milletindir' dediniz. Menderes geldi 3 seçim kazandı. Ardından darbe yaptılar Türkiye'nin büyümesini istemezler. Yollarımızın, barajlarımızın, köprülerimizin, okullarımızın olmasını istemiyor batı dünyası. Türkler hep sürünsünler istiyorlar. 28 Şubat post modern darbesi ne oluyor? Şimdi burada başı kapalı başı açık berabersiniz. Türkiye yıkıldı mı? Türkiye bölündü mü? Türkiye'ye bu CHP'liler, MHP'liler bu 28 Şubatçılar uzaya füze gönderdi de benim bacımın baş örtüsüne mi takıldı? Şimdi artık yok öyle bir şey. Devlet Bahçeli, Ecevit ve Mesut Yılmaz bir koalisyon yaptı. Yıl 1998-2001 mazot yok. Traktörler çalışmıyor. Boşanmalar arttı. İflaslar diz boyu ve o sırada İMF Başkanı kota telli çıktı. Şimdi kabadayılık yapıyor Milliyetçiliği öğretecekmiş, Milliyetçilik memlekete hizmet etmektir. Alparslan Türkeş ölmeden önce kitaplarına yazıyordu, anayasayı değiştirelim diye, bunlar Türkeş'in yolundan da gitmiyorlar. Bbunlar hangi yoldan gittikleri belli değil. Bakın anayasayı değiştirdik sizinle beraber.”

-İktidar olarak Çiftçimizin Yanındayız-

İki dönemdir Milletvekilliği yaptığını ve bu dönemlerde yaptıklarının en büyük kanıtı ise İzmir'i ve Manisa'yı İstanbul'a bağlayacak olan otoyol olduğunu anımsatan Manisa Milletvekili ve Milletvekili Adayı olan Recai Berber ise, Bu otoyolun İstanbul'dan Bursa'ya kadar geldiğini ve dünyanın 3'üncü büyük köprüsü denizin üzerinde tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Milletvekili Berber, şöyle dedi; Ggeçen hafta içerisinde don felaketi nedeniyle yaşanan üzüm kaybı için hükümetin düğmeye bastığını böylelikle hükümet olarak çiftçinin yanında olduklarını dile getiren Berber, "Çalışmalara başladık. Çiftçilerimizin kredi borçlarını bir yıla kadar erteledik. Ziraat Bankası`nda 5 yıllık yapılandırma ile borçlara düzenleme getirdik. TARSİM`li olan çiftçilerimizin zararları karşılanacak" dedi.

Diğer adayların konuşmalarının ardından, İil başkanı Zülfikar Gürcan ve beraberindeki milletvekili adayları Saruhanlı halkından destek istedi.

 



13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

Trafikte Tartıştığı Kişi Tarafından Bıçaklanan Şahıs Hayatını Kaybetti

Evlat vahşeti! Babasını vurup kaçtı

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp kuyuya attı

Berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü

Ortaklık vaadiyle dolandırıldı üstüne darp edilip ölüm tehditleri aldı

Kayalıklardan düşen şahıs hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 30.04.2015 11:16:11 1544 0

Tarih: 30.04.2015 11:16

Haberi Sesli Oku