SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Süleymanlı Mahallesinde yeni bir sondaj kuyusu açtı. Açılan sondajda saniyede 7 litre verime sahip suya ulaşıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin içme suyu ihtiyacını karşılamak için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Akhisar’ın Süleymanlı Mahallesinde de sondaj çalışması yürütüldü. Mahallede mevcut sondajın yetersiz gelmesi nedeniyle açılan yeni kuyuda saniyede 7 litre verime sahip suya ulaşıldı. Sondaj kısa bir süre içerisinde bağlantıları yapılarak mahalleye verilecek.

“İçme suyu sıkıntımız kalmayacak”

Mahalle Muhtarı Cemali Merter, “Suyumuz yetersiz geliyordu. Sağolsun MASKİ ekipleri yeni bir kuyu açtı. İçme suyu sıkıntımız kalmayacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran’a çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.



Başkan Cıllı'dan Kardelen Gazetesine Ziyaret

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Genç adamın ölümü mahalleyi yasa boğdu…

MASMEK’te Bahar Dönemi kurs kayıtları başlıyor

Saruhanlı’da Vefat…

Karla kaplanan Demirci'de kartpostallık manzaralar

Alaşehir Kahveciler Odası’nda Umut Koç dönemi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Fırtınada çatıdan düşen şehit kardeşi hayatını kaybetti

Feci kaza: 1 ölü

Başkan Balaban gazetecileri ağırladı

Başkan Dutlulu: "2026 hizmet yılı olacak"

Saruhanlı'da vefat...

Akciğerdeki hava kaçağı karın bölgesinden alınan dokuyla kapatılarak iyileştirildi

Manisa'da 23 yıllık başkan seçimi kaybetti

Okul Sporları Voleybol Gençler (A) Grup Müsabakaları Manisa’da tamamlandı

Öğrencilerine evinde temizlik yaptıran öğretmene gözaltı

Demirci’de 9 gündür aranan Şerife Çınar’dan acı haber

19 yaşındaki genç kız yaşamına son verdi

Rektör Prof. Dr. Rana Kibar: “MCBÜ, Dijital, Yeşil ve Tam Akredite Bir Üniversite Olarak Gücünü Artırıyor”

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 13.07.2020 10:02:00 1339 0
Tarih: 13.07.2020 10:02 Güncelleme: 13.07.2020 10:02
Haberi Sesli Oku