SARUHANLI - SGK emekli maaşını Akbank'tan alan müşterilere 1.000 TL'ye varan promosyon ve 350 TL'ye varan chip para kazanma fırsatı sunuluyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, emeklilere özel sunduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha ekledi.

Yeni kampanyadan 31 Mart 2020'ye kadar SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyan müşteriler faydalanıyor. 750 TL'ye varan promosyon ile birlikte 250 TL'ye varan ek promosyonun sunulduğu kampanyada ilave olarak yıl sonuna kadar 350 TL'ye varan chip para da kazanılabiliyor.

Promosyonlardan yararlanabilmek için müşterinin SGK emekli maaşını 3 yıl Akbank'tan almayı taahhüt etmesi gerekiyor.

Aylık net geliri 1.500 TL'ye kadar emeklilere 500 TL promosyon ve 200 TL ek promosyon, 1.500 TL-2 bin 500 TL arasında olanlara 625 TL promosyon ve 225 TL ek promosyon, 2 bin 500 TL ve üzerinde olanlara ise 750 TL promosyon ve 250 TL ek promosyon ödeniyor.

İlave 350 TL'ye varan chip para kazanma fırsatı ise 2 aşamada sunuluyor. Kampanya kapsamında SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyarak 2-31 Mart 2020'de ilk kez Axess sahibi olup bu kartla ya da Neo kart ile her ay 500 TL ve üzeri harcama yapan emekliler, ayda en fazla 25 TL, toplamda ise yıl sonuna kadar 250 TL'ye varan chip-para kazanma fırsatından faydalanabilecek.

Emekliler ayrıca Axess ile verecekleri bir yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 15 TL, 3 yeni fatura talimatı için 50 TL, 6 ve daha fazla yeni fatura talimatı için 100 TL chip-para kazanarak toplamda 350 TL'ye varan chip para kazanabilecek.

Bunlara ilave olarak, Akbank, SGK emekli müşterilerine maaşları yatmadan 2 gün önce hesaplarından para çekme imkanı sunmaya devam ediyor. Akbank'tan emekli maaşı alan ve emekli maaş hesabında artı para kredisi limiti tanımlı olanların yararlanabildiği kampanyada müşteriler, maaş tarihinden 2 gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini yüzde 0 faiz ile kullanabiliyor.

- "Müşterilerimiz, maaşları yatmadan 2 gün önce hesaplarından para çekme imkanına sahip"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Perakende Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, emeklilerin hayatını kolaylaştırarak avantajlar sunmaya devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Maaşın son günlerinde yaşanan nakit sıkışıklığı gerçeğini göz önünde bulundurarak emekli müşterilerimize özel çözüm ürettik. SGK emekli maaşını bankamızdan alan müşterilerimiz, maaşları yatmadan 2 gün önce hesaplarından para çekme imkanına sahip. Şimdi de emeklilerimiz için yeni bir kampanyayı daha hayata geçiriyoruz. 31 Mart 2020'ye kadar SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyan emeklilerimize güzel bir haberimiz var. Yeni kampanyamızda 750 TL'ye varan promosyon ile birlikte 250 TL'ye varan ek promosyon sunuyoruz. Üstelik, bu fırsatlara ilave olarak yıl sonuna kadar 350 TL'ye varan chip para da kazanabiliyorlar. Ayrıca, maaşlarını Akbank'a çok kolay taşıyabiliyorlar, şubeye gitmeden Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi üzerinden yapabilirler."



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Hayatını kaybeden genç kızın ölüm nedeni adli tıp raporu ile netlik kazanacak

SARUHANLI’DA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ MESLEK LİSELERİNDE "ATÖLYEDE 1 GÜN" GEÇİRİYOR

Geleneksel Oyunlar Tırı” Manisa’da Çocuklarla Buluştu

Saruhanlı Ülkü Ocakları öğretmenler gününde çiçek dağıttı

Saruhanlı’da üzüm üreticisine “üzüm box kutuları” destek

Dünya zeytin ağacı günü Manisa’da buruk geçti

Manisa’da atık piller fidana dönüşüyor

Japon deprem uzmanı Moriwaki: "Manisa'da dağ tarafında büyük bir sıkıntı yok, asıl risk ova tarafında"

Akhisar’da tarihi eser ve ruhsatsız silah ele geçirildi

İki Tofaş araç kafa kafaya çarpıştı: 2'si ağır 3 yaralı

Bavulların içerisinden yaklaşık 17 kilogram uyuşturucu çıktı

Gıda zehirlenmesi şüphesi: 18 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti

Bıçaklı kavga: 1 yaralı

Turgutlu'da SMA bağış kutusu çalındı

Apartman yangını: 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Saruhanlı'da vefat...

MANİSA'NIN YÖRESEL KOLONYALARI SARUHANLI'DA YAŞAYAN BARDAKÇI KÖYÜNDEN HEMŞERİMİZDEN.

Traktörden düşen genç hayatını kaybetti

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 11.03.2020 09:23:00 1015 0
Tarih: 11.03.2020 09:23 Güncelleme: 11.03.2020 09:23
Haberi Sesli Oku