Anahtar Kelimeler: Akbank -Bursum birliğine gidiyor

SARUHANLI - Akbank, burs sistemini demokratik bir modelde öğrencilere sunma hedefiyle yüz binlerce gence ulaşan sosyal girişim platformu E-Bursum ile iş birliği yaptı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla kurulan bir sosyal girişim olan E-Bursum ile üniversite öğrencilerine ihtiyaç duydukları her alanda destek verecek.

Akbank, E-Bursum platformu ile iş birliği çerçevesinde gençlere etkin bir dijital platform üzerinden ulaşarak burs alırken veya öncesinde banka hesabı olmayan gençler için dijital kanallardan hızlı hesap açma imkanı sağlayacak.

Akbank, burs sağlayan 100 dolayında kurumun bursiyerlere ödeme işlemlerine aracılık etmenin yanı sıra Akbank Akademi aracılığıyla gençlere öğrencilikten iş hayatına kadar geçen sürede, yapay zeka, inovasyon, tasarım gibi geleceğin yetkinlikleri ile ilgili eğitimler ve atölyeler düzenleyecek. Ayrıca staj, işe alım, geleceğin çalışma modelleri gibi alanlarda destek olunması ve gençlerin kendilerine uygun fırsatları değerlendirmeleri hedefleniyor.

- "İş birliği ile yarım milyondan fazla gence ulaşmayı hedefliyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Pınar Anapa, platforma kayıtlı yarım milyondan fazla gence ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, "Akbank olarak E-Bursum sosyal girişimini destekleyerek gençlerin eğitim hayatında kalıcı bir fark yaratmayı hedefliyoruz. Eğitim alanında bir sosyal girişim ile iş birliği yaparak sosyal fayda odağıyla kurumsal fırsatların gençlerle buluşturulmasını amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Akbank, iş birliği kapsamında burs veren vakıf ve derneklere talep etmeleri doğrultusunda toplu ödeme sistemleri entegrasyonu da yapabilecek.



İmamoğlu’nun mektubu Saruhanlı’da okundu

Koldere’de Gönülleri Isıtan İftar Buluşması

SARUHANLI DEVLET HASTANESİ’NDE “GEBE OKULU”NDAN MEZUNİYET SEVİNCİ

SARUHANLI’DAN PALETLİ YÜZMEDE MADALYA YAĞMURU

PRESTİJ CADDELERİ IŞIL IŞIL OLDU

Manisa Şampiyonu Öğrencilerden İlçe Millî Eğitim Müdürü Aguş’a Ziyaret

İSHAKÇELEBİ’YE YAKIŞIR YENİLİK: ÜZÜM DÜĞÜN SALONU VE KAPALI PAZARYERİ YENİLENDİ

Saruhanlı’nın Gururu: Özel Sporculardan Madalya Yağmuru

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da Değişim Devam Ediyor

Manisa-Saruhanlı Yolunda Yeni Sabit Radar Sistemleri Devreye Girdi

Saruhanlı’daki Dev Soygun Çözüldü Fabrika Çetesi Hapiste

Saruhanlı’da Vefat…

53 yaşındaki şahıs intihar etti

Şüpheli Ölüm: 33 Yaşındaki Mehmet Ali Aslan Hayatını Kaybetti

SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli’de Planlı ve Kalıcı Çözüm

Saruhanlı’da Vefat!..

Kaymakam Acar Taşçı Ailesi ile İftar Sofrasında Buluştu

Kemiklidere’de Yağış Mağduriyetine Büyükşehir Desteği

Saruhanlı Ülkü Ocakları İftar Programına Yoğun Katılım

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 4.06.2020 12:59:00 1253 0
Tarih: 04.06.2020 12:59 Güncelleme: 04.06.2020 12:59
Haberi Sesli Oku