Ak Parti’den Saruhanlı Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Yunus Emre Şahin, Ak Parti Saruhanlı İlçe Başkanlığı’na aday adaylığı müracaatını yaptı.

Bir grup partili ile Ak Parti İlçe binasına gelen Şahin, aday adaylığına ilişkin müracaat dosyasını Ak Parti İlçe Başkanı Fahrettin Ayçiçek’te teslim etti.

Müracaatının ardından parti binasındaki toplantı salonunda partililere hitaben bir konuşma yapan Şahin, “Aday adaylığımızın öncelikle Saruhanlımıza, Partimize ve Milletimize Hayırlar getirmesini Cenabı Haktan niyaz ediyorum” dedi.

Aday olup göreve gelmesi halinde insan odaklı projeler üreteceğini dile getiren Şahin, “Biz projelerimizi ortaya koyarken tamamen insan odaklı çalışmalar üreterek, Saruhanlımızın, Halkımızın beklentileri çerçevesinde işler ortaya koymaya gayret göstereceğiz. Öncelikle milletimizin cebine giden yolu yapacağız. İşçi kazanacak, esnaf kazanacak, çiftti kazanacak. Kısacası herkesin kazandığı bir Saruhanlıyı hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

Ak Parti İlçe Başkanı Ayçiçek ise Şahin’in aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunarak yerel seçimlerde başta Manisa Büyükşehir Belediye olmak üzere 17 ilçenin tamamını kazanmayı hedeflediklerini kaydetti.

Şahin, Manisa’da yaşayan Saruhanlılı vatandaşları bir araya getirmek, sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmak için Manisa’da 3 yıl önce kurulan Saruhan Der’in Başkanlığını sürdürüyor.

Şahin’in aday olup Belediye Başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler şöyle:

1-) Önce ulaşımı çözeceğiz. Ulaşıma bakan şoförler odası ve taşımacı kooperatifleriyle istişare ederek güçlü bir Ulaşım Koordinasyon merkezi kurularak Saruhanlı Köy ve beldelerinin her noktasına sürekli ulaşımı sağlayacağız. Saruhanlının hangi noktasında olursa olsun Manisa’ya Ulaşım 2,5 tl olacak. Böylece Manisa’da yaşayan 60 bin Saruhanlılı vatandaşlarımızın da kendi doğdukları yere dönmesi için çok büyük etken olacak. Hem vatandaşımız kazanacak. Hem de Saruhanlımız kazanacak. Birilerinin kazandığı değil herkesin kazandığı bir toplumu hep birlikte inşa edeceğiz.

2-) Modern Pazar yerlerimiz olacak. Pazar yerinin içleri kışları sıcacık, yazları ise serin olacak. Hem pazarcı esnafımız rahat edecek hem de vatandaşımız rahat edecek.

3-) Modern bir Hayvan Pazarını Saruhanlıya kuracağız. Her hafta haftanın bir günü hayvan pazarı Saruhanlımıza kurulacak. Esnafımız kazanacak, Saruhanlımız kazanacak.

4-) Saruhanlının girişine Köylü Pazarını kuracağız. Köylümüz çıkardığı ürünleri kendi pazarlama imkânı bulacak. Daha çok para kazanacak.

5-) Kimsesizler yurdunu Saruhanlımıza kuracağız. İçerisinde Hemşiresi, Doktoru ve Hizmetlisi olacak. Atalarımıza, dedelerimize, ninelerimize sahip çıkacağız. Onlar bizim geçmişimiz. Geçmişini bilmeyen geleceğe yön veremez. Biz geçmişimize sahip çıkacağız, kimsesizlerin kimsesi olacağız.

6-) Üzüm ve zeytini tek bir festivalde buluşturacağız. Festivalimiz 1 hafta boyunca devam edecek. İçi dolu bir festivali Saruhanlımıza kavuşturacağız. Bir hafta boyunca Saruhanlı köy ve beldelerinden ücretsiz araç kaldırılacak. Cebinde parası olmayanında eğlenmeye, gezmeye hakkı olduğunu düşünüyoruz. Bu Saruhanlının Bayramı olacak. Herkes bu festivali konuşacak.

7-) Her köyümüze beldemize çok amaçlı büyük salonlar yapacağız. Vatandaşlarımız geleneksel hayırlarımızı, askere giden gençlerimiz eğlencelerini, cemiyetlerimizi kışın sıcacık ortamda, yazın ise serin ortamda yapacak. Yazlık ve kışlık çok amaçlı salonları köy ve beldelerimize kavuşturacağız.

8-)Saruhanlıda yetiştirdiğimiz ürünleri Marka haline getireceğiz. Soğuk hava depoları kuracağız.

9-) İçme suyu şebekelerini, alt yapı, kanalizasyon sistemine ihtiyaç olan yerlere acilen yapacağız. Çünkü su sağlıktır, sağlıkla başlayacağız, sağlıkla hizmetlerimize devam edeceğiz.

10-) Saruhanlıya Organize Sanayi Bölgesini kurarak girişimci ve sanayici işadamlarının Saruhanlıya yatırım yapmasını sağlayacağız. Böylece İstihdam sorununu çözmeyi amaçlayacağız.

11-) Saruhanlı Belediyesi olarak TOKİ’ yi Saruhanlıya getireceğiz. Herkes cüzi miktar ödemelerle ev sahibi yapacak bir projeyi hayata geçireceğiz.

12-) Saruhanlılı hemşerilerimizin ailesi ile birlikte gidebileceği piknik alanlarını oluşturacağız.

13-) Saruhanlımıza Şehir Banyosunu kazandıracağız.

14-) Yeni Garaj yerini yapacağız. Ulusal seyahat firmalarının da içinde bulunduğu bir yapıyı oluşturacağız.

15-) Belediye Meclis Üyelerini her beldemizden, köylerimizden birer kişi koyacağız. Belediye Meclis Üyelerimiz Teşkilatımıza hizmet etmiş sevilen kişilerden oluşacak. Teşkilatta mücadele etmenin ne demek olduğunu ben çok iyi biliyorum. Zamanını ayırırsın, çoluk çocuğun rızkından kısar, bayrağı dalgalandırmak, teşkilatı ayakta tutmak için mücadele verirsin ama hep haksızlık teşkilatımızın fedakâr insanlarına yapılıyor. Aday olmamız durumunda Belediye Meclis Üyeleriyle ilgili tüm inisiyatifi Teşkilatımızın fedakâr insanlarına bırakıyorum. Teşkilatımın her ferdi benim için çok değerlidir. Onlar için yapamayacağım hiçbir şey yoktur. Bu gün Teşkilatım için buradayım. Saruhanlılı vatandaşlarımız için buradayım. Bize görev verildiği takdirde bu görevi layıkıyla yerine yetireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Biz Teşkilatımızı seviyoruz, insanları seviyoruz, Şeyh Edebalinin sözlerinde dediği gibi;  ‘’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, Devleti yaşat ki insan yaşasın’’. Halkımıza hakkımızla geliyoruz.  Tüm Saruhanlımızdan Önce dualarını sonra desteklerini istiyorum. Allaha emanet olun, Allah yar ve yardımcımız olsun…



Kan donduran olay! 7 aylık hamile eşine kurşun yağdırdı

Cinayet: 1 ölü, 2 yaralı!

Eşi ve 5 çocuğu ölmüştü! Aracı kanala sürdüğü gerekçesiyle sanık için istenen ceza belli oldu

Taksiye aldığı müşterisi tarafından 20 yerinden bıçaklanıp gasp edildi

Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 30.10.2013 17:55:25 566 1

Tarih: 30.10.2013 17:55

Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri