Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Ak Parti’ye kurulan tuzak ve oyunların 30 Mart’taki seçimlerde halkın oyları ile bozulacağını ifade etti.

Milletvekili Yurttaş, Ak Parti Saruhanlı seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmada Ak Parti olarak yeni bir zafere doğru gittiklerini belirtti.

2002 yılında ki seçimlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Milletvekili yapmamak için engel çıkardıklarını ifade eden Yurttaş, “Ama millet takdir etti, rabbim nasip etti o milletin sevgilisi, milletin lideri, dünya lideri oldu” dedi.

Ak Parti kurulduktan ve iktidara geldikten sonra karşılarına kapatma davası çıktığını ve bununla da mücadele ettiklerini dile getiren Yurttaş şöyle konuştu:

“Gazete kupürlerinden topladıkları dava dosyası ile bu milletin yüzde 50’sinin oyunu alan partiyi kapatmak istediler. Ama biz çekip gitmedik, milletimizi yüzüstü bırakmadık. O zihniyetin temsilcileri, İbrahim’e, İbrahim olanlara karşı hep mücadele ettiler. Bir yıl önce İstanbul’da 3-5 ağacının yerinin değiştirilmesini bahane ederek eylemler yaptılar, ülkeyi kaosa çevirdiler. Evleri, bankları, otobüsleri talan ettiler. Gelecek iktidarlarında nasıl bir Türkiye çizeceklerinin resmini göstermiş oldular. Ama milletimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durdu. O hengameyi de aştı.”

Bu seçimin çok önemli olduğunu, Ak Parti’ye ve millete tuzak kuranların oyunlarını seçimlerde halkın vereceği oylarla bozacaklarını belirten Yurttaş, şöyle devam etti:

“İnşallah bu seçimlerde ilk defa millet Cumhurbaşkanını seçecek. Bugüne kadar Cumhurbaşkanını kim seçiyordu? Güya milletvekilleri, partilerinden transfer edilen, parayla satılan milletvekilleri saf değiştirerek ne yapıyorlardı? kapalı kapılar ardında kurulan senaryolara göre ellerini kaldırıp Cumhurbaşkanını seçiyordu. Biz Anadolu’nun evladı Abdullah Gül’ü Cumhurbaşkanı yapmak istediğimizde yine kaos çıkardılar. 367 diye bir garabet çıkardılar. Ama siz o engelleri tek tek aştınız ve onu Cumhurbaşkanı yaptınız. Şimdi 30 Mart seçimlerinden sonra tekrar yollara düşeceğiz. Bunlara inat Recep Tayyip Erdoğan gibi bir adamı Cumhurbaşkanı yapacağız.”

-Doğalgaz Sözü-

Saruhanlı Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Yaralı ise konuşmasında görevde olduğu 10 yıllık süre içerisinde ilçede hayata geçirdiği hizmetleri anlattı.

Başkan Yaralı, yeni dönemde ilçeye doğalgaz hizmeti kazandıracaklarını, orta ölçekli sanayi bölgesi oluşturacaklarını, yeraltı otoparkı yapacaklarını, köy ve beldeleri kalkındıracaklarını söyledi.

Törendeki konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı. Davetlilere lokma ikram edildi.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 11.03.2014 17:19:30 477 0

Tarih: 11.03.2014 17:19

Haberi Sesli Oku