SARUHANLI - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ: ?2001 yılında Türkiye´de bir güneş doğdu. Demokrasinin alanını genişleten insan hak ve özgürlüklerinin alanını genişleten siyasetin seviyesini yükselten ve bir yandan otobanlarımızla, barajlarımızla, tünellerimizle bir Recep Tayyip Erdoğan dünyaya geldi.? 

Özdağ, beraberinde AK Parti´den Manisa Milletvekili seçilen Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ve İsmail Bilen ile Saruhanlı ilçesini ziyaret etti.

Hükümet Meydanında partililere hitap eden Selçuk Özdağ, 1 Kasım seçimlerinde çalışmalarından dolayı teşkilat üyelerine teşekkürlerini iletti.  

Özdağ partililere yaptığı konuşmada, ?Değerli kardeşlerim bizler 1920´li yıllarda Sakarya´da Türkiye´nin talih ve tarihinde yükselttik. Bizi orta Asya´ya göndermek istediler direndik. Sonra menderes direndi ve asıldı. Sonra Özal direndi. Demirel altı defa gitti yedi defa geldi. Özal direndi ömrü vefa etmedi. Erbakan, Çiller ve Muhsin Yazıcıoğlu 11 ay dayanabildiler.2001 yılında Türkiye´de bir güneş doğdu. Demokrasinin alanını genişleten insan hak ve özgürlüklerinin alanını genişleten siyasetin seviyesini yükselten ve bir yandan otobanlarımızla, barajlarımızla, tünellerimizle bir Recep Tayyip Erdoğan dünyaya geldi. Birileri bize ne yaparlarsa yapsınlar, Allah dilemişse önümüzü kimse kesemez. Bizim talih ve tarih şantajımız yükselmeye başlamıştı. Recep Tayyip Erdoğan´la hep size yaslandık.? 

Millet ve Allah,  hak ve halk, ikisine yaslandık 3 yerel ve 2 referandum birde Cumhurbaşkanlığı seçimini kazandıklarını ifade eden Genel Başkan Yardımısı Selçuk Özdağ sözlerine şöyle devam etti; ?Aydın Doğanın hürriyeti Muhtar bile olamaz diye yazmıştı. O muhtar bile olamaz dedikleri adam o güzel insan sizin oylarınız ile köşke çıktı. Sonra partimizde bir genel başkan değişimi oldu. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu bilge insan Genel başkan oldu. Hatırlarsanız mavi cins diye bir reklam vardı Kot Pantolon dünyaya kot pantolon Amerika´da yayıldı sonra bir kök Mavi cins kot pantolonunu üretti. Amerika´da en çok satan kot pantolon unvanını kazandı. Reklamda şöyle diyordu bu Türklerde fazla oldu Bu recep Tayyip Erdoğan´da fazla oldu dediler egemen güçler bu Ak Parti fazla oldu şimdi bide başımıza Ahmet Davutoğlu mu gelecek dediler? Ve yeni proje ile toplum mühendisliği ile siyaset mühendisi ile karşımıza çıktılar bir yandan paralel yapı, bir yandan kendilerine ulusalcı diyen ama ulusal milli menfaatlerden uzak kişilerle beraber bir yandan PKK terör örgütü ve bir diğer yandan aydın doğanının medyası ile yolumuzu kesmek istediler. Direndik %41 oy aldık. Siyaset tarihinde %41 ?i dört parti aldı. Bizde Ak Parti olarak dördüncü kez iktidar olduk. Destekleriniz için teşekkür ediyoruz.?



İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 7.11.2015 08:25:48 278 0

Tarih: 07.11.2015 08:25

Haberi Sesli Oku