AK Parti İlçe Başkanı Gökmen, Güven Tazeledi

Ak Parti Saruhanlı 6. Olağan İlçe Kongresi

AK Parti Saruhanlı İlçe Teşkilatı 6´ıncı olağan kongresi gerçekleştirildi.

Saruhanlı Belediyesine ait Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen kongrede mevcut başkan Ahmet Gökmen yeniden ilçe başkanı seçildi.

Kongreye, Başbakan Yardımcısı Ak Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,  AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Medine Taştekin, İlçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer  katıldı.

AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen kongrede yaptığı konuşmada,  14 Ağustos 2001 tarihinde siyaset sahnesine çıkan, 3 Kasım 2002 tarihin de milletimizin desteğiyle tek başına iktidara gelen partimiz, millete hizmet yolunda 15 yıldır ?Durmak Yok, Yola Devam? sloganıyla dev reformlara imza atıyor.? Dedi.

Gökmen, ?Böylesine kutlu bir davanın temsilcileri olan bizler, bu anlamlı mübarek cuma gününde, bir bayram havasında, ilçe kongremizi yapıyoruz. Heyecanlıyız, bu birlik ve beraberliğimizden dolayı da onurluyuz, gururluyuz, gerçektende çok mutluyuz?

Ak Parti olarak 15 yıllık iktidarımızda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğinde gerek ülkemizde, gerekse ilçemizde, çok büyük hizmetler yaptık. 15 yıllık kutlu yürüyüşümüz boyunca daima milletimizin gösterdiği istikamete ilerledik. Siyasetimizin merkezine insanımızı yerleştirdik. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet anlayışından asla vazgeçmedik.

Ülkemizde ulaşımdan eğitime, sağlıktan savunma sanayiine, dış politikadan enerjiye her alanda dev eserler inşa ettik, yapılamaz denilenleri yaptık. İlkleri hayata geçirdik.

Böylesine önemli eserlerin hayata geçirilmesinde gecesini gündüzüne katarak çalışan başta Cumhurbaşkanımıza layık olmak için bizlerde durmadan, yorulmadan, bu güne kadar ne kadar çalıştıysak bundan sonrada daha fazla çalışılması gerektiğinin bilinci içerisindeyiz.

Bu doğrultuda Saruhanlı olarak biz üzerimize düşen görevi yerine getirecek, 2023 hedeflerine daha sağlam adımlarla ulaşmak için dün olduğu gibi, bugünde yarında, el ele, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.  Tek vücut halinde hareket ederek, birlik ve beraberlik içinde Büyük Türkiye hedefine ulaşmak için elimizden geleni yapacağız.

Önceki kongrelerimizde olduğu gibi, bu kongremizde de birlik ve beraberlik içinde güçlenerek devam edeceğimize inancım tamdır. 2019 yılında yapılacak yerel ve genel seçimler öncesi gerçekleştirdiğimiz kongremizin ardından kollarımızı sıvayıp seçim çalışmalarına başlayacağız. Halkımızın teveccühü ile inşallah başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 17 ilçemizde seçimleri kazanacak, milletimize hizmet etmeye, halkımızın emrinde olmaya devam edeceğiz.

Türkiye´nin son 15 yılda varlığını hissettiği başarılı idare, millet iradesinin en net hissedildiği, yönetimi vesayetçi yapılardan devralmış olması nedeniyle de büyük bir önem taşımaktadır. Demokrasi kültürümüzü güçlendirmek adına kat edecek çok mesafemiz olduğunun farkındayız.

Yeni Türkiye´nin inşa sürecinde bizler, bütün gayretimizle adalet, barış ve hakkaniyet için çalışmaya devam edeceğiz. Bizim için sembolik anlamı büyük olan 2023´e, sadece 6 yıl kaldı.

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümünde her açıdan güçlü, lider, büyük ve yeni Türkiye´yi inşa edeceğiz. Bunu başaracağız ve geleceğin öncü ülkeleri arasındaki yerimizi alacağız.

Ahmet Gökmen kardeşiniz olarak, sizlerle birlikte bu davaya hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gururdur. Bildiğiniz gibi Ak Parti´nin kuruluşundan bu yana atanmış ve seçilmiş yönetimlerin tüm kademelerinde görev aldım.

İlçe Başkanlığım döneminde bir yerel seçim, bir Cumhurbaşkanlığı, bir halkoylaması ve iki de genel seçim geçirdik. Yerel seçimlerde adayımız Dr. Hüseyin Yaralı kardeşimle yeniden Belediye başkanlığını kazanarak Ak Parti bayrağımızı Saruhanlı´mızın gönderine diktik. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise muhalefet partilerinin birleşmesine rağmen oylarımızı artırdık ve zaferimizi ilan ettik.

7 Haziran seçimlerinde ilçemizde 2. parti olduk. Ancak bundan 5 ay sonra yapılan 1 Kasım seçimlerinde oylarımızı artırarak yeniden birinci parti konumuna geldik. 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini içeren halkoylamasında ise tüm partilerin karşımızda birleşmesine rağmen, 15 bin 209 oy alarak önceki seçimlerde aldığımız oy oranının üzerine çıktık.

Görev sürem boyunca her zaman sizlerin yanında olmaya çalıştım. Gece yarıları çalan telefonumu asla cevapsız bırakmadım. Ben, her zaman birlik ve beraberlik içinde el ele omuz omuza çalışmaktan yanayım. Şahsıma olan güven ve desteğinizi boşa çıkarmadığıma inanıyorum. Bundan sonra da bana olan güven ve desteğinizi boşa çıkarmayacağıma inanmanızı istiyorum.? Diye konuştu.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan´da birer konuşma yaptı.

Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Ahmet Gökmen 400 delegenin 300 oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 29.09.2017 19:01:55 670 0

Tarih: 29.09.2017 19:01

Haberi Sesli Oku