MEDYA - Başladığı günden beri çok izlenen programlar arasına giren Projes Film´in yapımcılığını üstlendiği ?360 derece Emel´ce? programı, Emel Müftüoğlu´nun sunumu ile haftaiçi Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma geceleri 360 ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor...

Geçtiğimiz hafta ağırladığı ünlü konuklarının daha önce hiç bir yerde paylaşmadıkları hikayelerine yer veren ve konuklarının samimi, içten anıları, başarı hikayeleri ve hayata dair özel açıklamalarıyla ses getiren Emel Müftüoğlu´nun sunduğu ?360 DereceEmel´ce? bu hafta da sohbet, müzik ve eğlence dolu...

8 Kasım Salı akşamı yayınlanan "360 Derece Emel´ce"ye oynadığı her projede adeta herkese oyunculuk dersi veren çok özel bir isim o, başarılı oyuncu Demet Akbağ keyifli sohbetiyle, Türk pop müziğinin en üretken ismi, şarkılarıyla herkesin sevdiği isim sohbeti ve şarkılarıyla Fettah Can konuk oldu.

Son günlerde sunduğu şaka programıyla 7´den 70´e herkesi eğlendirmeyi başaran Demet Akbağ, ?Beni hayatımda kızımdan sonra şakalayabilen ikinci kez kişi, Demet Akbağ ?dır? diyen Emel Müftüoğlu´nu da şakaladıklarını ama aslında program için şakalar üretirken Emel Müftüoğlu´ndan çok yararlandıklarını anlattı. ?Şaka konusunda çok fikir ve destek aldık? diyen Akbağ, programı yayınlanırken izleyemediğini şakaladığı kişilerin o anki durumlarına kıyamadığını dile getirdi. Akbağ sözlerine; ?Çekim esnasında yönetmek başka bir şey ama iş seyretmeye gelince çok zor benim için. Eğer şakaladıklarımız arkadaşlarım ise verecekleri tepkileri önceden ekibe söylüyorum. Çoğunlukla da haklı çıkıyorum.?diye devam etti.

Akbağ programda kıskanç olmadığını dile getirirken; ?Bu inanın eşim Zaferi de çok kızdırıyor. Bana eşimle ilgili ?Beni aldatıyor? şakası yapılsa inanmazdım. Bana şaka yapılır diye uyanık geziyorum.?dedi.

Oyunculuğun her biçimini seviyorum, ama sinemada tarihe geçiyorsun, diyen usta oyuncu, sinemanın bir belge, bir tarih olduğunu ifade etti. Sözlerine; ?Sinema çok farklı. Tiyatroda aslında hergün aynı oyunu oynerken aslında her gece yeni birşeyler oynuyorsun ve rolüne katıyorsun.? Diye devam eden Akbağ, ?Sinemadaki adrenalin bambaşka. Yarın akşam bu sahneyi değiştirebilirliğin yok. O nedenle sinema çok çok farklı benim için?dedi.

Nuri Bilge Ceylan´ın ödüllü filmi Kış Uykusu´nda da oynayan Akbağ, bu filmde yer almanın gurur vericiliğinden bahsetti. ?Hayata yakın filmler benim dönemime rastgeldi.?diyen usta oyuncu bir anısını da programda anlattı; ?Beni seven bir seyirci birgün yolda beni durdurup; ?Aaaa! Siz O´sunuz? dedi. Söylediği şeyi yıllar sonra algıladım. Şaşırdı. ?Aynı oradaki gibisiniz!? dedi. Bunun altında şöyle bir şey var; ?aynı o roldeki samimiyettesiniz? demek istiyor. Oynadığım her rolün içinden benden bir tutam mutlaka var. 

?Tescilli güzelim.? 

Demet Akbağ´ın çocukluk fotoğrafı ilk kez ?360 Derece Emel´ce?de? 

Emel Müftüoğlu´nun 2 yaşında Hayat Mecbuası´nın en güzel bebek yarışmasında derece aldığını hatırlatması üzerine Akbağ ilk kez ?360 Derece Emelce´de dereceye girişini anlattı: ?Babam foroğrafçıydı benim. Bizim kuşakta benim ve kardeşim Sedef´in kadar çok fotoğrafı olan eminim yoktur. Babam sürekli her halimizin fotoğrafını çekerdi. Bir gün annemle başıma Belgin Doruk eşarbını bağlayıp, fotoğrafımı çekmişler. Sonra bu siyah beyaz fotoğrafı derginin açtığı yarışmaya yollamışlar. 3. Seçildim o fotoğraflar ve 500 Lira ödül aldım. Hatta Bankadan ödüllü alırken bile fotoğrafım var. Ben böyle bir ailede büyüdüm. Annemle babam fotoğrafların banyosunu birlikte yaparlardı. Burnumda hala o karanlık odanın kokusu var.?

Demet Akbağ programda Yasemin Yalçın ile aynı okulda okuduklarını ve Yıldız Kenter´in öğrencileri olduklarını da anlattı. ?Yasemin ile aramızda kıskançlık hiç olmadı?diyen Akbağ, ?Ben Yasemin´e çok gülerim. Ama ona fazla gülününce kızar. Fazla gülmeyeceksin, Yasemin´e?dedi. 

?Türkiye´den hiç ödül almadım. Yunanistan´dan 5 ödül aldım?? Fettah Can 

Türk pop müziğinin en üretken ismi, şarkılarıyla herkesin sevdiği isimi Fettah Can 360 Derece Emelce´ye sohbeti ve şarkılarıyla konuk oldu. 

?O dönemlerde çok şarkı yazmaktan şarkı söylemeye fırsatım kalmıyordu? diyen Fettah Can, ?Ekonomik açıdan yaşama sebebimiz o dönem Alper Narman ile şarkı yazabiliyor olmamızdı.? Diye konuştu. 

?Izelin okuduğu ışıklı yolu kendime yazdım? diyen ünlü şarkıcı Fettah Can, ?Ailem müzikle uğraşmam için beni çok teşvik etti. Babamın çocukken ısrarcı olması çok garipti. Babam iyi ki de yapmış bu teşviki. Anladığım kadarıyla gençliğinde heves etmiş ama yapamamış. Benim yapmamı çok istemiş. Şuan ondan mutlusu yok. O kadar ısrar etmese bende şarkıcı olmazdım.?dedi. ?Ben utangaç biriydim? diyen Fettah Can, konservatuar yıllarından sonra ve sık sık sahneye çıkmaya başlamasından itibaren bu utangaçlığını üzerinden attığını ve artık arsızlaştığını dile getirdi.

?Eşim ne kadar hiperaktifse ben o kadar sakinim. Hayatı sakin karşılıyorum? diye Can, ?10.yılımızı dolduruyoruz Cansu ile? İki müzisyen olarak çok zor elbette fakat biz herseyden önce iki iyi arkadaşız. Iyi anlaşırız. Ve sınırlarımız var.? diye konuştu.

?Birçok kişi ile birlikte şarkılar yazdım. Alper Narman, Sezen Aksu, gibi isimlerle. Ama Türkiye´de hiç ödül almadım.?diyen Fettah Can, Yunanistan´a şarkı verdik ve 2 yıl içinde 5 tane ödül aldık.? Diye konuştu.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 9.11.2016 08:53:09 619 0

Tarih: 09.11.2016 08:53

Haberi Sesli Oku