Anahtar Kelimeler: Nüfusa Milyon Yatırım Yapılacak

SARUHANLI - 200 mahallede alt ve üstyapı çalışmalarını tamamlayan MASKİ Genel Müdürlüğü, 265 milyon lira yatırımla 30 bin nüfusa hitap edecek yeni projelerini hayata geçirmeye başladı. Projeler kapsamında kırsal mahallelerde 269 kilometre kanalizasyon, 256 kilometre içme suyu ve 2 milyon metrekare kilit parke taş döşenecek.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde 200 mahallenin alt ve üstyapısının yeniledi. 4 bin kilometrelik içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı imalatı yapan MASKİ, yeni projeler ile daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir Manisa için çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yüklenici firmaya yer teslimi yapılan Ahmetli ilçesine bağlı Gökkaya Mahallesi’nde içme suyu hattı ve deposunun imalatına, Saruhanlı’ya bağlı Mütevelli Mahallesi’nde ise kanalizasyon hattı yenileme işlemlerine başlandı. Azimli ve İshakçelebi mahallelerinde ise çalışmalara kısa süre içerisinde başlanacak. 16 Ekim’de Gördes ilçesine bağlı Güneşli, Evciler ve Ulgar mahalleleri, Gölmarmara ilçesinin Ozanca Mahallesi ve Salihli’nin Karayahşi Mahallesi’nin alt ve üstyapı ihaleleri gerçekleştirilirken, Güneşli Mahallesi’ne 100 ve 400 tonluk iki içme suyu deposu inşa edilecek. 30 Kasım’da da Turgutlu ilçesine bağlı Akçapınar 2’nci etap, Urganlı ve Yeniköy mahallelerinin alt ve üstyapı ihalelerine çıkılacak.

Sırasıyla ihale tarihleri alınacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, projelerini hazırlayarak ihale aşamasına getirdiği Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıçeşmebaşı, Sancaklıkayadibi, Sancaklıiğdecik ve Yeniköy, Yunusemre’nin Karakoca, Saruhanlı’ya bağlı Kemiklidere, Çullugörece, Kayışlar, İshakçelebi 2. etap ve Sarıçam, Soma’nın Cenkyeri, Salihli’nin Köseali, Alaşehir’in Kemaliye, Turgutlu’nun Avşar ve Çepnidere mahallelerinin alt ve üstyapısını da sırasıyla yapılacak.



Yol kontrolü yapan uzman jandarma, takla atan aracın altında kaldı!

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı’da intihar!..

Park halindeki 2 araca çarpan otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı

Avustralyalı turistin cesedi tarihi Likya Yolunda bulundu

Eşini sözlü taciz eden adama meydan dayağı attı

Yön Levhasına Çarpan Otomobilin Sürücüsü Ağır Yaralandı

MANİSALI ÜZÜM ÜRETİCİSİ CHP’Lİ BAŞEVİRGEN’E DERT YANDI: “YERİMİZDE DURABİLİYORUZ YA ONA ŞÜKRETMEYE BAŞLADIK”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Katılacağı Turgutlu Belediyesi Toplu Açılış Töreni 19 Eylül Cuma

ŞEHZADELER BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE DESTEK KURSLARI

Yunusemre Belediyesi personeline avantajlı dil kursu

Saruhanlı’da tarım sayımı başladı

Kendisine terapi olan kaligrafiyi gelecek nesillere aktarıyor

Kıskanç sevgili dehşet saçtı: 3 ölü

Manisa’da Hakemler Yeni Sezonu Törenle Açtı

Manisa’nın sanayi gücü 74 ili solladı

Belediyeye bağlı çarşıda kripto madenciliği iddiası

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 24.11.2020 10:01:00 8413 0

Tarih: 24.11.2020 10:01 Güncelleme: 24.11.2020 10:01
Haberi Sesli Oku
13.09.2025 13:28:00