Anahtar Kelimeler: günde kanseri tedavi ediyor!

SAĞLIK - Manisa’da kendi topladığı otlarla insanlara şifa dağıtan Lütfü Acet, kanseri tedavi eden bir bitkinin bulunduğunu belirterek bitkini kanseri 20 günde yendiğini söyledi. Kendisi de ölüm noktasındayken kanseri yenen Acet, 30 yıldır bitki sayesinde insanlara ulaşıyor.

Akhisar’ın Seyit Ahmet Mahallesi’nde insanlara dağdan topladığı otlarla şifa dağıtan Lütfü Acet, kanser hastalığını nasıl tedavi edildiğini anlattı. Kanser otu adlı otun 20 günlük kullanımının ardından kanserin vücuttan atılacağını ifade eden Acet, “ Yıl içinde bahar ayları ve Ağustos ayı arasında kanser otunun toplanması gerekiyor. Ağustostan sonra olmaz. Belirli yükseltiye sahip dağlık bölgelerde yetişiyor. En iyi etkiye sahip olanları ise Manisa’da yetişiyor. 1987 yılından bu yana yani 30 yıldır ben bu otu kanser hastalarının ulaşmasını sağlıyorum. Bunu da sadece Allah rızası için yapıyorum. Hastalardan herhangi bir ücret kabul etmiyoruz. Bir kuruş almışlığımız yok”dedi. 

“20 GÜNDE KANSERİ BİTİRİYOR”

20 günlük bir kullanımın ardından kanserin tamamen tedavi edileceğini belirten Acer, “Kanser hastası 20 gün bu ottan kullanırsa hiçbir şeyi kalmaz. Bütün kanser türleri için geçerli. Son zamanlarda çok yoğun bir talep var. Artık isteğe yetişemiyoruz. Topladığımız otları sadece bize gelene veriyoruz artık, durumu acil olana daha çabuk ulaşmak istiyoruz”diye konuştu.

6 YILLIK KANSERİ YENDİM

Kanserden öleceği anda ot sayesinde kanseri yendiğini söyleyen Acet, “Kendim yaşadım bu acıyı. Bu hastalığı 6 sene geçirdim. Profesörler hiçbir şekilde tedavi olamayacağımı, öleceğimi söylediler. Gırtlak kanseriydim. Kara kara düşünürken bir şekilde bu kanser otu karşıma çıktı. Kaynatıp içtim, kanatıp içtim. 30 gün boyunca. Sonra kontrole gittiğimde hiçbir belirtinin kalmadığını söyledi doktorlar. Nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bildiğimden kanserden dertli kişilere yardım etmek istiyorum. Ben nasıl şifaya kavuştuysam, onların da kavuşmasını istiyorum”dedi.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da Önder çiftçiler DERİM projesi ile bilgilerini aktarıyor

Saruhanlı’da 487 bin metrekare tarla ihaleyle kiraya verilecek

Saruhanlı belediyesi araç filosunu güçlendiriyor!

YUNTDAĞLI ÇOCUKLAR BU OYUNU ÇOK SEVECEK

MADOST ‘Sevgi ve Dostluk Buluşmasında Ertuğrul Günay'ı Manisa’da Ağırladı

Kemiklidere İlkokulu’nda Karne Coşkusu

İsyeri sahibi dükkanında öldüresiye darp edildi

Saruhanlı’da Okul Sporlarında Gurur Tablosu

Yaşlı adamın sır ölümü! Cansız bedeni dere yatağında bulundu

Kamyonla çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı

Saruhanlı’ya Altyapı ve Sıcak Asfalt Müjdesi

Su Elçileri Saruhanlı’da Su Seferberliği Eğitimi Gerçekleştirdi

Başkan Dutlulu Saruhanlı’da Çiftçilerin Taleplerini Dinledi

Türkiye’de görülen başlıca 7 vitamin eksikliği ve alınması gereken önlemler

Uzmandan risk gruplarına erken başvuru uyarısı

Başkan Dutlulu 2026 yılının rotasını çizdi

Jeotermal yatırımlar için 2026 yılı köprüden önceki son çıkış

Anadolu ilham verdi, makarna altın getirdi

Esra'yı boğarak öldüren annesi ve sevgilisi hakkında yeni gelişme

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Bitki Çayları 8.10.2019 00:49:00 43516 0
Tarih: 08.10.2019 00:49 Güncelleme: 08.10.2019 00:49
Haberi Sesli Oku

Bitki Çayları

Bitki Çayları Haberleri